Abdullah abimle tanışmak istiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Teşekkür ediyorum kardeşim eksik olma yorumun beni çok mutlu etti ama bir ara evime 10 paket pizza siparişi geldiğinden beri kimseye adres vermiyorum. Ama kabul edersen sana bir hediye göndereyim
Çok teşekkür ederim abi. Dediğin gibi, Mehmet abiye özelden yazdım adresi. Yakında sana ulaştırır. Hediye için teşekkür ederim tekrardan. Seviyorum seni. Görüşmek üzere. Kendine iyi bak:)

Teşekkür ediyorum kardeşim eksik olma yorumun beni çok mutlu etti ama bir ara evime 10 paket pizza siparişi geldiğinden beri kimseye adres vermiyorum. Ama kabul edersen sana bir hediye göndereyim @Mehmet Yılmaz ile adresini özelden paylaşırsan sevinirim
Pizza gönderme olayı gerçek mi yoksa cümle arasına şaka olsun diye koyulmuş bir şey mi ? Gerçekse çok değişik bir durum.

Seven bilen anlar...
Umarım amacına ulaşırsın kardeşim.
Benimde çok tanışmak istediklerim oldu ama vefat ettiler...

Abi peki ben sana özelden yazsam, sen bana tel numaranı versen nasıl olur? Bari öyle telefonda da görüşelim. Çünkü seninle görüşmeyi çok istiyorum. İyi günler.

Son düzenleme:
Abi peki ben sana özelden yazsam, sen bana tel numaranı versen nasıl olur? Bari öyle telefonda da görüşelim. Çünkü seninle görüşmeyi çok istiyorum. İyi günler.

@Abdullah Hacıgül
Hocam yanlış anlamayın fakat bi' tık abartı olmuş gibi. Çünkü şirket ofisi bile vermeye çekinilirken "özel" telefon numarası verilmesi imkansıza yakın bir şeydir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri