Neler Yeni

Abdullah abimle tanışmak istiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri
Hocam yanlış anlamayın fakat bi' tık abartı olmuş gibi. Çünkü şirket ofisi bile vermeye çekinilirken "özel" telefon numarası verilmesi imkansıza yakın bir şeydir.
Hocam sonradan vazgeçtim zaten ama mesajı silemedim maalesef. Kusura bakmayın.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Not: vazgeçtim abdullah abi. Ama mesajı kaldıramadım. Kusura bakma :)

Abi peki ben sana özelden yazsam, sen bana tel numaranı versen nasıl olur? Bari öyle telefonda da görüşelim. Çünkü seninle görüşmeyi çok istiyorum. İyi günler.

@Abdullah Hacıgül

Dostum harbiden istiyor musun? Adam niye versin? Neden sana güvensin? Biraz mantık lütfen.
Dün yazdığım cümleye çok tepki verenler olmuş. Senin için demiyorum ama ihtimalleri söyleyeceğim.

* Ev adresini paylaştıktan sonra bu adresin birçok kişinin eline geçmesi ve sürekli rahatsız edilmesi.
* Polislere ihbar edilip gereksiz yere vakit çalınması.
* Kötü niyetli şahsiyetlerin zarar vermesi.

Tüm bunlar basit olan şeyler. Aynı durum telefon numarası için de geçerli.

Bu arada sanırım 8. sınıfa geçmişsin. Dersler hakkında herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olduğunda sosyal medya hesaplarımdan birisine yazabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dostum harbiden istiyor musun? Adam niye versin? Neden sana güvensin? Biraz mantık lütfen.
Dün yazdığım cümleye çok tepki verenler olmuş. Senin için demiyorum ama ihtimalleri söyleyeceğim.

* Ev adresini paylaştıktan sonra bu adresin birçok kişinin eline geçmesi ve sürekli rahatsız edilmesi.

Bu arada sanırım 8. sınıfa geçmişsin. Dersler hakkında herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olduğunda sosyal medya hesaplarımdan birisine yazabilirsin.
Furkan bazen çok abartıyorsun........

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri

Bu konuda doğru söylüyorsun. Ben de sonradan vazgeçtim bu isteğimden dediğim gibi. Ama yorumu da kaldıramadım. Kusura bakma rahatsız ettiysem :(

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam sonradan vazgeçtim zaten ama mesajı silemedim maalesef. Kusura bakmayın.
Bence hediyeyi kabul etmelisin. Herkese nasip olmaz bu. Hayatında unutamayacağın bir hatıra kalmış olur.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haklısın, umursamamam gerekli böyle şahısları.
Karşında senden kaç yaş küçük birisi var, belli çocuk hevesli işte. Anlmadığım nokta Abdullah abi senin verdiğin tepkilerin bir tanesini bile vermezken senin bu kadar abartman. Bu konuda sana batan ne?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bence hediyeyi kabul etmelisin. Herkese nasip olmaz bu. Hayatında unutamayacağın bir hatıra kalmış olur.
Hediye ne gönderir sence? Abdullah abinin çay içtiği kupa? :love:

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri
Bu o değil zaten. Hediyeden vazgeçmedim. Sadece tel numarası isteğinden vazgeçtim. Hatta adresi verdim bile. Bakalım, umarım ben dışardayken abdullah abi kapıyı çalmaz:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hediye ne gönderir sence? Abdullah abinin çay içtiği kupa? :love:
inan bilmiyorum. Bir sürü seçenek var. (Bir PC parçası olabilir. Veya dediğin kupa da olabilir) :)

Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bu o değil zaten. Hediyeden vazgeçmedim. Sadece tel numarası isteğinden vazgeçtim. Hatta adresi verdim bile. Bakalım, umarım ben dışardayken abdullah abi kapıyı çalmaz:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

inan bilmiyorum. Bir sürü seçenek var. (Bir PC parçası olabilir. Veya dediğin kupa da olabilir) :)
2. vaka yaşanır mı :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri
Abi peki ben sana özelden yazsam, sen bana tel numaranı versen nasıl olur? Bari öyle telefonda da görüşelim. Çünkü seninle görüşmeyi çok istiyorum. İyi günler.

not: bu tel numarası isteğimden vazgeçtim abdullah abi. Ama mesajı kaldıramadım. Kusura bakma. :(

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom