Neler Yeni

Abdullah abimle tanışmak istiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
NOT: Bu mesaj kesinlikle ironi değildir.

Öncelikle merhabalar. Ben bu PC işlerine ilk girdiğimde (10 yaşlarımda) hep abdullah abimi izlerdim. Onu çok severdim. Her zaman, her gece “ben Abdullah abim gibi olacağım, ben Abdullah abim ile tanışacağım, kendime söz veriyorum.” diye sayıklardım. Şimdi ise 14 yaşındayım. O zaman da kendime verdiğim sözü şimdi gerçekleştirmek istiyorum. Abdullah abi, senden bir ricam olacak. Belki kabul edemeyebilirsin. Ama, bana evinin adresini verir misin lütfen. Gelip bir çayını içerim. Seninle tanışırım ve emin ol, bu isteğimi kabul edersen gerçekten çok mutlu olurum. Seni çok seviyorum, senin ellerinden öpüyorum. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere…

@Abdullah Hacıgül
Teşekkür ediyorum kardeşim eksik olma yorumun beni çok mutlu etti ama bir ara evime 10 paket pizza siparişi geldiğinden beri kimseye adres vermiyorum. Ama kabul edersen sana bir hediye göndereyim @Mehmet Yılmaz ile adresini özelden paylaşırsan sevinirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Teşekkür ediyorum kardeşim eksik olma yorumun beni çok mutlu etti ama bir ara evime 10 paket pizza siparişi geldiğinden beri kimseye adres vermiyorum. Ama kabul edersen sana bir hediye göndereyim @Mehmet Yılmaz ile adresini özelden paylaşırsan sevinirim
Abi Çok ayıpladım 10 paket pizza ne insan yanına bi atıştırmalıkta söyler insanlık ölmüş

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Karşısı ödediyse gömseydin ya afied.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
NOT: Bu mesaj kesinlikle ironi değildir.

Öncelikle merhabalar. Ben bu PC işlerine ilk girdiğimde (10 yaşlarımda) hep abdullah abimi izlerdim. Onu çok severdim. Her zaman, her gece “ben Abdullah abim gibi olacağım, ben Abdullah abim ile tanışacağım, kendime söz veriyorum.” diye sayıklardım. Şimdi ise 14 yaşındayım. O zaman da kendime verdiğim sözü şimdi gerçekleştirmek istiyorum. Abdullah abi, senden bir ricam olacak. Belki kabul edemeyebilirsin. Ama, bana evinin adresini verir misin lütfen. Gelip bir çayını içerim. Seninle tanışırım ve emin ol, bu isteğimi kabul edersen gerçekten çok mutlu olurum. Seni çok seviyorum, senin ellerinden öpüyorum. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere…

@Abdullah Hacıgül
Yani bunu isteyen bilmem kaç bin belki kaç onbin veya kaç yüzbin insan var.
Dediğin şey bir tık zor gibi ama inşallah tanışırsın

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bence böyle şeyler ilan-ı aşk gibi değilde özelden ulaşmanın bir yolunu bulup (mail, sosyal medya vs) oradan iletişime geçmek derdini anlatmak daha mantıklıdır. Neyse NT diyelim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom