Nerede super yazısı?Üstte yazıyor mu bilmiyorum ama ekran kartının altındaki yazıda super yazıyor sistemde büyük ihtimal 1650 super veya 1660 super var anakart h410m işlemci 10100F olursa tadından yenmez
Nerede super yazısı?Üstte yazıyor mu bilmiyorum ama ekran kartının altındaki yazıda super yazıyor sistemde büyük ihtimal 1650 super veya 1660 super var anakart h410m işlemci 10100F olursa tadından yenmez
H310 lga 1151 di demi ya karıştırdımB460-A Pro koyulduysa olmaz, o anakartta ARGB portu yok.
10400F ve H310 güzel ikili
Nerede super yazısı?
ben tahminimce pazartesi bundan 2 gün sonra da 3 instadan paylaştıktan sonra 2 gün içinde çıktıNe zaman çıkar sizce
eveet yeni bir ipucu bulduk sende nasıl bir göz var arkadaşbakın şurdaki yazıda super logosu kullanılmış arkada beyaz font üstüne super yazısı msi ekran kart kutularına bakarsanız görebilirsiniz
Bende gördümSanırım s ve i yi tek ben görüyorum
Nvidia yazısı değil mi o?bakın şurdaki yazıda super logosu kullanılmış arkada beyaz font üstüne super yazısı msi ekran kart kutularına bakarsanız görebilirsiniz
Ben göremedim galiba.super yazıyor sanki
Fotodaki işlemci intel ama fake atıp ryzen de toplayabilir dimiben şahsen intel toplayacagını sanmıyorum.