MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Ne zamandır bekliyoruz düşük bütçeli bir sistem inşallah o gelir
ana heyecanlandım kısıtlı stok ile olursa 1 güne bile bitebilir. umarım öyle olmaz.Alıntıyı görüntüle
Hadi bakalım geliyor birşeyler umarım gaming gen de olmaz.
Hocam yüksek mi düşük fiyatlı mi bari onu söylesen aldığım pcyi iptal ederim yüksekseAllah'ın izniyle yine çok güzel bir sistem olacak rahat olun
Hocam düşük orta yüksek en azindan fiyat bandını söyleseniz olmaz mı be abi ??Allah'ın izniyle yine çok güzel bir sistem olacak rahat olun
Sistemler planlandı dediğine göre en az 2 sistem gelecek. Düşük ve yüksek bütçe için gelir muhtemelen.Hocam yüksek mi düşük fiyatlı mi bari onu söylesen aldığım pcyi iptal ederim yüksekse
16200e 3070ti gamerock toughram sistem aldım iade edimmiSistemler planlandı dediğine göre en az 2 sistem gelecek. Düşük ve yüksek bütçe için gelir muhtemelen.
Insallah 1660s li olurAllah'ın izniyle yine çok güzel bir sistem olacak rahat olun
@Abdullah Hacıgül'ün o kadar yüksek bütçe için hazır sistem çıkarttığını görmedim ama 3070ti ekran kartı çok f/p şuanda, belli olmaz çıkabilirde.16200e 3070ti gamerock toughram sistem aldım iade edimmi
Tm uyguna mi almışım sizce deluxe 7a yi ozellestirdim gamegarajda b550 fln GTA yaptım@Abdullah Hacıgül'ün o kadar yüksek bütçe için hazır sistem çıkarttığını görmedim ama 3070ti ekran kartı çok f/p şuanda, belli olmaz çıkabilirde.
Ben iade etmezdim gelirse 3060/3060ti ekran kartlı gelir diye düşünüyorum.