Neler Yeni

Abdullah Hacıgül Nereden Giyiniyor?

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
2000 li deyilsen üstüne alınmana gerek yoktu sadece açtığın konu çok abartılı bi konu bunu söylemek isterim.
Konu dışı efendim. İlgi çekmesi lazım biraz. Hem daha samimi bir ortam diye düşünmüştüm.
Reklam pazarlama konularında insanlardan az da olsa birbirlerini taklit eder. Bu doğal bir durum. Teknoloji çağında yaşıyoruz ve reklamlarla düşüncelerimizi yönetmeye çalışan bir sürü pazarlamacı, reklam, sponsor her neyse dolu. Bunla birlikte İnsanlar düşüncelerinin yalnızca %6'sı mantıklı karar verebiliyor bu çağda. Geri kalanı reklam, bilindışına erişim vs yatar. Ben de bu kararımın kesinlikle mantıklı olduğunu savunmuyorum ancak @Abdullah Hacıgül Beyin kıyafet seçimlerini beğeniyorum ve merak ediyorum. Bu konu neden buraya kadar geldi anlamıyorum. Hem Allah aşkına ben gidip o ne giyiyorsa onu alayım giyeyim demedim ki. Zaten konunun konu dışı olduğunu bilerek daha samimi olabilmek için ilgi çeken bir yazıyla karşınıza çıktım. Bol bir eşofman altı giyiyordu instagram hikayesinde oradan gördüm benzer renklerine baktım ancak bulamadım ve sizlerde yardım istedim. Konu bu kadardı. Neden birbirimize saygılı olmaya çalışmıyoruz. 15 yaşında diye yorumlar gelmiş. Sizlere de teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,711
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bir insan oğluna bu kadar tapmayın kendiniz olun. Kendi tarzınızı oluşturun.
Başkalarının tarzını beğenmek ona tapmak mı oluyor? Başkalarının tarzını beğenip giymenin suçu mu var? Ayrıca kendi tarzımızı oluşturmak zorunda mıyız? Arkadaş beğenmiş sormuş işte sen de biliyosan cevapla bilmiyosan cevaplama çok zor değil yani. Boş duyar kasmanın yeri değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş seni severim iyi çocuksun başarılı işler yapıyorsun yorum olsun diye yazmadığımı anlayacak kapasitede birisin yaşı ufak kardeşlerimiz var onlar anlamıyor bu farkı hayran duydukları insanları gözlerinde tanrı gibi görüyorlar. Senin de örnek olman gerekiyor bu konuda herkes kendinin özelidir.
Arkadaş sadece kıyafetini sormuş sen nereye bağladın ya ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1650478948445.png

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Kardeş seni severim iyi çocuksun başarılı işler yapıyorsun yorum olsun diye yazmadığımı anlayacak kapasitede birisin yaşı ufak kardeşlerimiz var onlar anlamıyor bu farkı hayran duydukları insanları gözlerinde tanrı gibi görüyorlar. Senin de örnek olman gerekiyor bu konuda herkes kendinin özelidir.
Bu arada @Abdullah Hacıgül bu konunun açılmasına kibirleniyorsa, beğeniliyorum diyerek. Böyleyse durum onun için vahim.

Başkalarının tarzını beğenmek ona tapmak mı oluyor? Başkalarının tarzını beğenip giymenin suçu mu var? Ayrıca kendi tarzımızı oluşturmak zorunda mıyız? Arkadaş beğenmiş sormuş işte sen de biliyosan cevapla bilmiyosan cevaplama çok zor değil yani. Boş duyar kasmanın yeri değil

Arkadaş sadece kıyafetini sormuş sen nereye bağladın ya ?
Ben halen soruma cevap bulamadım. Allah beni kahretmesin :ROFLMAO:

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,711
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sonuna kadar hak veriyorum söylediklerinize. Eski Justin Bieber hayranlanlarını tanıyorum. Gençlik vahim durumda. Z kuşağı falan. Sanırım aynı düşüncedeyiz ancak anlaşılamadık. Sorun değil canımız sağolsun. Bu arada @Abdullah Hacıgül bu konunun açılmasına kibirleniyorsa, beğeniliyorum diyerek. Böyleyse durum onun için vahim.
Dostum bir insan kıyafeti sorulduğu için kibirleniyorsa bir psikoloğa görünmesi gerekir o ayrı konu. Sen sadece giyindiği markayı, nereden giyindiğini sormuşsun. Diğer şahıs ise yok kıyafetin soruluyor yok seni tanrı olarak görüyolar diye baya baya saçmalamış. Sen de onun gazına gelip duyara kayan bir yorum yapmışsın. Boş duyar kasmayın niyetiniz bu değilse bile baya baya bomboş bir duyara giriyor bu yorumlarınız

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,263
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,263
İsim
Mert Can Ergün

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Dostum bir insan kıyafeti sorulduğu için kibirleniyorsa bir psikoloğa görünmesi gerekir o ayrı konu. Sen sadece giyindiği markayı, nereden giyindiğini sormuşsun. Diğer şahıs ise yok kıyafetin soruluyor yok seni tanrı olarak görüyolar diye baya baya saçmalamış. Sen de onun gazına gelip duyara kayan bir yorum yapmışsın. Boş duyar kasmayın niyetiniz bu değilse bile baya baya bomboş bir duyara giriyor bu yorumlarınız
Evet. Bomboş bir duyar kasmışım. Yazdıklarımı tekrar okuyunca fark ettim. Bu forumda ilk ve son duyarım olacak eminim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Hepsiburada linkini paylaşır 😂

#işbirliği (başına ç koydum ama uyarı atar diye sildim)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
her şeyde art niyet aramayin kardesim ya siradan bir konuyu yok tanrilastiriyorsunuz da yok kendi tarzinizi olusturun da

ulan adamin tarzi abdullah hacigule benziyordur ve giydigi kiyafet hosuna gitmistir, aynisindan alasi gelmis olabilir. size hic mi olmadi? bilmiyorsaniz bos yapmayin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,263
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom