DeHuman
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- Decentralized Human
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu dışı efendim. İlgi çekmesi lazım biraz. Hem daha samimi bir ortam diye düşünmüştüm.2000 li deyilsen üstüne alınmana gerek yoktu sadece açtığın konu çok abartılı bi konu bunu söylemek isterim.
Reklam pazarlama konularında insanlardan az da olsa birbirlerini taklit eder. Bu doğal bir durum. Teknoloji çağında yaşıyoruz ve reklamlarla düşüncelerimizi yönetmeye çalışan bir sürü pazarlamacı, reklam, sponsor her neyse dolu. Bunla birlikte İnsanlar düşüncelerinin yalnızca %6'sı mantıklı karar verebiliyor bu çağda. Geri kalanı reklam, bilindışına erişim vs yatar. Ben de bu kararımın kesinlikle mantıklı olduğunu savunmuyorum ancak @Abdullah Hacıgül Beyin kıyafet seçimlerini beğeniyorum ve merak ediyorum. Bu konu neden buraya kadar geldi anlamıyorum. Hem Allah aşkına ben gidip o ne giyiyorsa onu alayım giyeyim demedim ki. Zaten konunun konu dışı olduğunu bilerek daha samimi olabilmek için ilgi çeken bir yazıyla karşınıza çıktım. Bol bir eşofman altı giyiyordu instagram hikayesinde oradan gördüm benzer renklerine baktım ancak bulamadım ve sizlerde yardım istedim. Konu bu kadardı. Neden birbirimize saygılı olmaya çalışmıyoruz. 15 yaşında diye yorumlar gelmiş. Sizlere de teşekkür ederim. İyi ki varsınız.