Neler Yeni

Abdullah Hacıgül Nereden Giyiniyor?

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna :ROFLMAO: @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :ROFLMAO:

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi ara kazağını paylaşmıştı

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna. @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :)
aynı durumdayız aylardır eşofman altı arıyorum

Newkan

80+ Bronze
Bir insan oğluna bu kadar tapmayın kendiniz olun. Kendi tarzınızı oluşturun.

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
ben mavi giyiyorum ürünleri baya kaliteli öneririm bazen 1 alana 2. yüzde 50 indirim oluyor markasız kiyafetlerle aynı fiyat oluyor

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Bir insan oğluna bu kadar tapmayın kendiniz olun. Kendi tarzınızı oluşturun.
Kardeşim sadece giydiği şeylerin hoş olduğunu düşünüyorum. "İnsanlara tapınma" nedeniyle dünyanın iyi bir yere doğru gitmediğini savunanlardan birisiyim. Kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca düşüncelerinde özgürsün istediğini konuşabilirsin fikir ve beyanda bulunabilirsin. Gocunmak yok.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna. @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :)
biz teknoloji için sende kıyafet için izliyorsun hao.O2

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__