Abdullah Hacıgül Nereden Giyiniyor?

DeHuman

80+
Reaksiyon skoru
45
Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna :ROFLMAO: @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Bi ara kazağını paylaşmıştı

Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna. @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :)
aynı durumdayız aylardır eşofman altı arıyorum

Bir insan oğluna bu kadar tapmayın kendiniz olun. Kendi tarzınızı oluşturun.

ben mavi giyiyorum ürünleri baya kaliteli öneririm bazen 1 alana 2. yüzde 50 indirim oluyor markasız kiyafetlerle aynı fiyat oluyor

Bir insan oğluna bu kadar tapmayın kendiniz olun. Kendi tarzınızı oluşturun.
Kardeşim sadece giydiği şeylerin hoş olduğunu düşünüyorum. "İnsanlara tapınma" nedeniyle dünyanın iyi bir yere doğru gitmediğini savunanlardan birisiyim. Kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca düşüncelerinde özgürsün istediğini konuşabilirsin fikir ve beyanda bulunabilirsin. Gocunmak yok.

Evet. Gelelim yüzyılın sorusuna. @Abdullah Hacıgül giysilerini nereden alıyor. Kazak, t-shirt, takı, eşofman altı. Adamın hele eşofman altları efsane. Özellikle eşofman altına acil ihtiyacım var. Hatta kendisi görüp link verirse çok makbule geçer. İnanır mısınız bilmem ama Trendyoldan eşofman bakıyorum. 6 aydır kendime yakıştırdığım dışarıda da giyebileceğim güzel bir eşofman altı bulamadım. Bi el atın lütfen. Çok çaresizim :)
biz teknoloji için sende kıyafet için izliyorsun hao.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri