RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,886
kioxida o kadar iyi değilEkran kartı 1660 super olsa
İşlemci 3500 veya 3500 x olsa
PSU zaten corsair bunu kanıtladım
Ssd kioxia olsa
Anakart asus b450 olsa
Sistem çok güzel olur
Ama kasa frisby olursa @Abdullah Hacıgül herkes tarafından linç yiyecektir. Rez alın
Hepsi bu sistem ile alakalı değil ve merak edilen şeyleri açıkladım bazılarında konu açabilirim buna sen karar veremezsin kardeşim anla bunu artık.Git bak profiline dostum 7 8 tane konu açtın git bak
Abi her şey uyuşuyor yha lan belki son anda Abdullah Abi ters köşe yaparKasa kesinlikle bu, kesin linçleyecekler.
Dikkatli bakarsanız aynı kasa, fanın ortasındaki kırmızı yerde aynı.![]()
Frisby FC-9320G 600W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Linçlesinler abdullah abiden beklemezdim şimdi bu kasalar psular fp derKasa kesinlikle bu, kesin linçleyecekler.
Dikkatli bakarsanız aynı kasa, fanın ortasındaki kırmızı yerde aynı.![]()
Frisby FC-9320G 600W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
İroni yapıcak belki adam. Veya cidden çıkarabilir sinir oldu baya çünkü.
Bende az önce aynısını dedim ters köşe yapmasın videoda kasayı frisby gösterip sonraki dakşka kasayı camndan atıyormuşBelkide hepimize fake atıyodur @Abdullah Hacıgül
La dalgamı geçiyon psu çöp rgb nin ne önemi var.Frisby kasanın en azından RGB'si var.
Açamazsın demedim bu yeni sistemle alakalı bir sürü konu açıldığından rahatsızım nerene batıyor bu?Hepsi bu sistem ile alakalı değil ve merak edilen şeyleri açıkladım bazılarında konu açabilirim buna sen karar veremezsin kardeşim anla bunu artık.