Abdullah Hacıgül Yardım

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
Öncelikle konuyu buraya açtığım için çok özür dilerim. Ama istek bölümü buradaydı vede Abdullah Hacıgül şuanda aktif değildi diye mecburen konu olarak açıyorum.
Ben banka kartımla şipariş vermeye çalıştım ancak bir sorunla karşılaşınca eft yapayım dedim. Sonuçta sipariş numaram vardı. Ancak işlemlerimi yaptıktan sonra İncehesap 6 saat eft işlemi için geri saymaya başladı. E pazar olduğu için 6 saatte ulaşamayacak. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum kapalı. 6 saat sonra siparişim iptal olucak ve verdiğimde bana yeniden bir sipariş kodu vericek. Ve benim ilk 250 hakkım iptal olucak galiba. Bu yüzden sitesinde havale hızlandırmak için dekontu e postayla yollayın demişlerdi. Sayın @Abdullah Hacıgül senden ricam hakkım kaybolmasın. Sen firmayla iletişim halindesin. Ya süreyi uzatsınlar yada mailden kontrol edip eft onayı yapsınlar lütfen. Sistemi uzun süredir bekliyorum bir sürü konu açtım günlerce takip ettim. Zaten parasını zorlanarak ödicem bari bu ilk 250 şansım bu şekilde yazık olmasın. Şimdiden teşekkür ederim. Eğerki olursa çözülürse konuyu silebilirim. (yazım hataları için kusura bakmayın )

Mesaj geldi siteden. Konuyu silebilirsiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,389
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri