Bünyamina
80+ Platinum
Buradaki arkadaşların hepsi youtube takip etmiyor.Kanalı güncel olarak takip ediyorum burada paylaşmaya ne gerek var ???
Buradaki arkadaşların hepsi youtube takip etmiyor.Kanalı güncel olarak takip ediyorum burada paylaşmaya ne gerek var ???
bi arkadaş daha vardı sürekli video paylaşımı yapıyordu onunla karıştıdım kb ?Ben ilk kez paylaştım
insanlar sanamı soracak bro neyin paylaşılıp neyin paylaşılmayacağını yorum yapmazsın olur biter yada kişiyi engellersin boş yapmaKanalı güncel olarak takip ediyorum burada paylaşmaya ne gerek var ???
Halkın yararına olan bir şey neden engellenir ki ?ne olacak sanıyordunuz ki 50 tl klavye 30 tl tişört almaya devam edeceğinizi mi? devlet size bunları bu fiyata yedirir mi sizce
ben konu sahibiyle muhattapım sadece görüşümü belirttim , benim ne düşündügüm seni ilgilendirmez işine bak .insanlar sanamı soracak bro neyin paylaşılıp neyin paylaşılmayacağını yorum yapmazsın olur biter yada kişiyi engellersin boş yapma
o zaman ona tag yapmasını ögren aydiben konu sahibiyle muhattapım sadece görüşümü belirttim , benim ne düşündügüm seni ilgilendirmez işine bak .