Evet UEFI Boot Order yazan ve onun altındaki ilk 2 sini kurcalayın, onlardan biridir.Burası mı
Basıyorum onlara ses çıkıyor başka bir şey olmuyor abiEvet UEFI Boot Order yazan ve onun altındaki ilk 2 sini kurcalayın, onlardan biridir.
Başka bilgisayar varsa ssd'yi söküp onda dene yada flaşa windows 10 to go kurup direkt windows dan kontrol et ssd'yi.Basıyorum onlara ses çıkıyor başka bir şey olmuyor abi
Format atacakmışım gibi yaptım recovery girdim orda ssd gözükmüyor hiç bir şey yokBaşka bilgisayar varsa ssd'yi söküp onda dene yada flaşa windows 10 to go kurup direkt windows dan kontrol et ssd'yi.
Ya ssd bozuldu yada bilgisayarın slotu bozuldu öyleyse hocamFormat atacakmışım gibi yaptım recovery girdim orda ssd gözükmüyor hiç bir şey yok
Anladım abi teşekkürler de kendi kendine nasıl olabilir ki ne yere düştü ne de başka bir şeyYa ssd bozuldu yada bilgisayarın slotu bozuldu öyleyse hocam
Bilemiyorum hocam, bilgisayarla gelen stok ssd dimi bu, durduk yere olması tuhaf, daha önce içini açtıysanız statik elektrikten dolayı olmuş olabilir.Anladım abi teşekkürler de kendi kendine nasıl olabilir ki ne yere düştü ne de başka bir şey