Ya diskin bozuldu yada windows patladı format diski varsa elinde format atSelamün aleyküm abilerim kardeşlerim ne kadar araştırsam da uğraşsam da çözemedim bilgisayar kendi kendine böyle oldu internetteki bütün her şeyi denedim ssd söktüm taktım düzelmedi var mı başına gelen veya bilen yardımcı olursa çok minnettar olurum.
F2 ye tikladin miSelamün aleyküm abilerim kardeşlerim ne kadar araştırsam da uğraşsam da çözemedim bilgisayar kendi kendine böyle oldu internetteki bütün her şeyi denedim ssd söktüm taktım düzelmedi var mı başına gelen veya bilen yardımcı olursa çok minnettar olurum.
Kullandığım bilgisayar aktif olarak kullanıyorum orjinal windows vardı zatenWindows kurmadın mı? Bilgisayar FreeDOS mu?
Yok abi günlük kullandığım bilgisayarBilgisayar yeni mi ne yaptın en son da bu oldu
Test menüsü falan geliyor bir şey olmuyorF2 ye tikladin mi
Biosa git bios eski ayara döndür. Güvenli modda dene. Olmadı son çare format. Harddisk bozulmadiysaKullandığım bilgisayar aktif olarak kullanıyorum orjinal windows vardı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok abi günlük kullandığım bilgisayar
Test menüsü falan geliyor bir şey olmuyor
BIOS dan bilgisayarın SSD'yi görüp görmediğini kontrol et, eğer SSD'yi görmüyorsa SSD patladı ama görüyorsa Windows da bir sıkıntı vardır.Kullandığım bilgisayar aktif olarak kullanıyorum orjinal windows vardı zaten
Yok abi günlük kullandığım bilgisayar
Test menüsü falan geliyor bir şey olmuyor
onu nasıl yapıcamBIOS dan bilgisayarın SSD'yi görüp görmediğini kontrol et, eğer SSD'yi görmüyorsa SSD patladı ama görüyorsa Windows da bir sıkıntı vardır.
BIOS dan bakacaksınız hocam, bilgisayarın modeli neyse sitesinde yada kılavuzu gibi bir şeyi varsa orada yazar BIOS tuşu, pc açılırken o tuşa sürekli basıp BIOS'a gireceksiniz oradaki ekrandan kontrol edeceksiniz.onu nasıl yapıcam
bios ayarlara girebiliyorum abi ordan nasıl görecem onu bilmiyorumBIOS dan bakacaksınız hocam, bilgisayarın modeli neyse sitesinde yada kılavuzu gibi bir şeyi varsa orada yazar BIOS tuşu, pc açılırken o tuşa sürekli basıp BIOS'a gireceksiniz oradaki ekrandan kontrol edeceksiniz.
Oradaki seçeneklerde hard drive/hard disk/sata cart curt gibi bir şeyler yazması lazımbios ayarlara girebiliyorum abi ordan nasıl görecem onu bilmiyorum