Aburcubur kilo aldırır mı?

Metekr1905

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba ben çok aburcubur yiyorum yemek çok fazla yemiyorum ve alışkanlık haline getirdim yemeksepeti banabi trendyol hızlı marketen her hafta 200tlye aburcubur dolduruyorum eve bırakamıyorum sağlığıma ne gibi zararı olur enerjimde gidiyor yedikten sonra nasıl bırakıcam bu alışkanlığımı sigara içmiyorum alkol vs buna sardım ve çok kilo alıcam diye korkuyorum yüzdende baya aldım gıdığım falan büyüdü 70 kiloyum ama daha inmeye çalışırken bunu yapman ayrı saçma

Merhaba ben çok aburcubur yiyorum yemek çok fazla yemiyorum ve alışkanlık haline getirdim yemeksepeti banabi trendyol hızlı marketen her hafta 200tlye aburcubur dolduruyorum eve bırakamıyorum sağlığıma ne gibi zararı olur enerjimde gidiyor yedikten sonra nasıl bırakıcam bu alışkanlığımı sigara içmiyorum alkol vs buna sardım ve çok kilo alıcam diye korkuyorum yüzdende baya aldım gıdığım falan büyüdü 70 kiloyum ama daha inmeye çalışırken bunu yapman ayrı saçma
yemeksepetini sil

obez olursun

Şeker yediğin sürece vücudun o kadar "yağ torbası" denen şeye dönüşür. Protein nasıl kas inşaat ediyorsa şeker de kas yıkıyor gibi bir şey diyebilirim. Yani yıkıyor denmez ama kas inşaat etme konusunda baya dezavantaj sağlar. Ben normalde spor yapan birisiyim ve eğer 3-4 gün art arda şekerle beslenirsem direkt bariz olarak bel çevrelerim sarkmaya başlıyor. En başta haftada 3 gün, sonra 1 sonra hiç gibi bir şekilde şekeri tamamen kesmeyi deneyebilirsin. İleride eğer kesmeyi başarırsan böyle ayda 1-2 kez falan bir şey olduğunda ye istiyorsan o sana kalmış.

aldırır ama şöyle mesela hareketsiz biriysen göbeğe popona veya memene yoğun aldırır

edit : yani bi bölgeye yoğunlaşır o yüzden ye ama yürüyüş vs yap markete gidebilirsin 3 5 ter at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,136
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri