Neler Yeni

Aburcubur kilo aldırır mı?

Merhaba ben çok aburcubur yiyorum yemek çok fazla yemiyorum ve alışkanlık haline getirdim yemeksepeti banabi trendyol hızlı marketen her hafta 200tlye aburcubur dolduruyorum eve bırakamıyorum sağlığıma ne gibi zararı olur enerjimde gidiyor yedikten sonra nasıl bırakıcam bu alışkanlığımı sigara içmiyorum alkol vs buna sardım ve çok kilo alıcam diye korkuyorum yüzdende baya aldım gıdığım falan büyüdü 70 kiloyum ama daha inmeye çalışırken bunu yapman ayrı saçma

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
Merhaba ben çok aburcubur yiyorum yemek çok fazla yemiyorum ve alışkanlık haline getirdim yemeksepeti banabi trendyol hızlı marketen her hafta 200tlye aburcubur dolduruyorum eve bırakamıyorum sağlığıma ne gibi zararı olur enerjimde gidiyor yedikten sonra nasıl bırakıcam bu alışkanlığımı sigara içmiyorum alkol vs buna sardım ve çok kilo alıcam diye korkuyorum yüzdende baya aldım gıdığım falan büyüdü 70 kiloyum ama daha inmeye çalışırken bunu yapman ayrı saçma
yemeksepetini sil

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
obez olursun

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Şeker yediğin sürece vücudun o kadar "yağ torbası" denen şeye dönüşür. Protein nasıl kas inşaat ediyorsa şeker de kas yıkıyor gibi bir şey diyebilirim. Yani yıkıyor denmez ama kas inşaat etme konusunda baya dezavantaj sağlar. Ben normalde spor yapan birisiyim ve eğer 3-4 gün art arda şekerle beslenirsem direkt bariz olarak bel çevrelerim sarkmaya başlıyor. En başta haftada 3 gün, sonra 1 sonra hiç gibi bir şekilde şekeri tamamen kesmeyi deneyebilirsin. İleride eğer kesmeyi başarırsan böyle ayda 1-2 kez falan bir şey olduğunda ye istiyorsan o sana kalmış.

Hanaz

80+ Gold
aldırır ama şöyle mesela hareketsiz biriysen göbeğe popona veya memene yoğun aldırır

edit : yani bi bölgeye yoğunlaşır o yüzden ye ama yürüyüş vs yap markete gidebilirsin 3 5 ter at

Top Bottom