Ac oddysey alacağım (ps4) sizce?

İngilizce biliyorum anlayabiliyorum o konuda sorun yok hangisi daha iyi onu soruyorum
Hocam şöyle diyeyim eğer süre takıntınız varsa Odyssey alın ancak Uncharted oyunları ana hikaye kalitesi olarak daha öndeler. Odyssey'de bol bol yan görev var ve zaten farklı türde biri çizgisel ilerleyen aksiyon macera oyunu öbürü devasa bir açık dünya oyunu eğer ben açık dünyada gezeceğim bol bol takılıp yan görev yapacağım derseniz Odyssey almanızı tavsiye ederim yok ana hikayeden ilerleyip bitiririm derseniz Uncharted alın .

Açık dünya severim hikaye de severim uncharted oyununda hırsızlık yapıyoruz anladığım kadarıyla

Dostum AC oyunu da bayağı tekrar ediyor kendini.
U-Ubisoft usta sağolsun. Tabii Uncharted ana hikaye kalitesi olarak Odyssey'i paramparça eder orası ayrı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açık dünya severim hikaye de severim uncharted oyununda hırsızlık yapıyoruz anladığım kadarıyla
Hazine avcılığı Indiana Jones filmleri izlediysen aşağı yukarı aynı mantık

U-Ubisoft usta sağolsun. Tabii Uncharted ana hikaye kalitesi olarak Odyssey'i paramparça eder orası ayrı.

Hazine avcılığı Indiana Jones filmleri izlediysen aşağı yukarı aynı mantık
İzlemedim bana kötü gelmiştir İndiana jones

İzlemedim bana kötü gelmiştir İndiana jones
Uncharted hikaye değilde karakterlerin arasında geçen muhabbetler ve karakterlerin kişiliği, olayları önemsemeleri gibi özellikleriyle öne çıkıyor ancak Indiana Jones filmleri gibi hazine avcılığı size hitap etmiyorsa Odyssey alın.

ben uncharted 4 alırım 1-2-3 seriyi alırsan 1 in mekanikleri kötü 2 ve 3 güzel 4 daha da güzel

Yani hemen toplamak istiyorum açık dünyayı seviyorum hikayeyi seviyorum aksiyon dövüş falan seviyorum hangisi?

@isikt11 @Sosyalist Çapulcu @xSkynel
Hikaye anlamında kesinlikle "UNCHARTED" serisi aksiyon anlamında güzel açık dünyası yok çizgisel bir hikayeye sahip yani kendince açıkdünyası var ama öyle gezebileceğin bir yer değil görev amaçlı gezebileceğin yerler ben olsam tabi oyun zevkine göre değişir ama uncharted tercih ederdim ki PS4'de oynadığım ilk oyun Uncharted 1 2 3 ve 4 dur

Ya o zaman şimdi ac alıp sonra uncharted alırsam olur mu?

Geri