AC Odyssey vs AC Valhalla Benchmark

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Dostlar Valhalla yeni oyun olmasına rağmen Benchmark testinde Ultra High 73 fps alırken Odysseyde 76 alıyorum. Odyssey neden Valhallayı ufak farkla geçmiş? 90 Civarı olması gerekmez miydi?

Dostlar Valhalla yeni oyun olmasına rağmen Benchmark testinde Ultra High 73 fps alırken Odysseyde 76 alıyorum. Odyssey neden Valhallayı ufak farkla geçmiş? 90 Civarı olması gerekmez miydi?
Mantığınızı anlamadım. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ya da sisteminiz nedir? O zaman bende size şöyle söyleyeyim 4K ultra ayarlarda 500 FPS almam gerekmiyor muydu?

İkisi de ağır oyunlar ve aralarında çok yıl yok. O yüzden. Ac 2 ve Valhalla karşılaştırırsanız çok büyük farklar görürsünüz :)

Mantığınızı anlamadım. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ya da sisteminiz nedir? O zaman bende size şöyle söyleyeyim 4K ultra ayarlarda 500 FPS almam gerekmiyor muydu?
Dostum biri 2 yıl önce çıkmış aradaki fps ortalama sonucu 3. Aralarındaki fps farkının fazla olması gerekmez miydi diyorum?

Arlarındaki yıl farkı az, neredeyse aynı güçte oyunlar. Bahsettiğiniz durum anormal değil.

Benchmarklarına bakma, optimizasyonları çöp olduğundan benchmarktaki FPS leri çok nadir alırsın mesela teste göre ben 65 FPS ortalama almam lazım ama oyun içinde dünyada gezerken ortalama 55 FPS.

Valhalla'da nasıl daha fazla alıyorsun. Ben testlere baktığımda yerlerde sürünüyordu.

Geri