Neler Yeni

Ac Odyssey Vs R6

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
odyssey alamam herhalde r6 alıcam sanırım r6 26.5 TL ye geliyo odyssey 30.50

keşke ac syndicate ve ya unity 80-85 TL civarı editionları olsa da alsam onları çok seviyorum
dostum bu sene içerisinde syndicate beleş verilmişti almadın herhalde ve bu arada unityden uzak dur dünyanın en buglu ve en sıkıntı oyunu olabilir savaş mekanikleri falanda rezalet

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
dostum bu sene içerisinde syndicate beleş verilmişti almadın herhalde ve bu arada unityden uzak dur dünyanın en buglu ve en sıkıntı oyunu olabilir savaş mekanikleri falanda rezalet
syndicate beleş verildiğinden sonradan haberim oldu öyle hesaplar satan bulursam (güvenilir) sadece syndicate olan hesap almak isterim

bug var ama nedenini bilmediğim bir şekilde seviyorum

of99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Eren Karadeniz
Odyssey bende aldim turkce yama kurarsan tadindan yenmez. Eğer hikayeli oyunları seviyorsan odyssey al silahlı çatışmalı şeyleri seviyorsan r6 al ama bence odyssey, kuponun süresi biterse bidaha bu sans gelmeyebilir

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
syndicate beleş verildiğinden sonradan haberim oldu öyle hesaplar satan bulursam (güvenilir) sadece syndicate olan hesap almak isterim

bug var ama nedenini bilmediğim bir şekilde seviyorum
yani kanka sana söyle diyeyim unity çıktığında ubisoft un hisselerinde bir gecede %10 luk bir düşüş yaşandı yani o kadar kötüydü ve üstelik oyunu yapanlar çıkıp canlı yayında özür bile diledi ama genede sen bilirsin sydincite güzel oyun onda çok problem yok

Top Bottom