Neler Yeni

AC serisi hakkında sorum var

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar Ac serisi çok uzak olduğum bir seridir. Fakat oynayacak bir şey bulamadığım için AC Odyseyy e şans verdim ve oynuyorum. Fena da değil(ac hayranları linç etmeyin beni :) ) Ama merak ettiğim bir şey var. Oyunda anladığım kadarıyla bir zaman makinesi ile yolculuk ederek olduğumuz karakter oluyoruz ya da paralel evren. O kısımdan hiç bir şey anlamadım. Şu an odyseyy de o kısım hakkında oyun sadece kısa bir bilgi verdi. Bu kısım hakkında SPOİLER OLMAYACAK ŞEKİLDE bilgi verirseniz memnun olurum. Eğer Odyseyy i bitirince beğenirsem Origins de bakmayı düşünüyorum. yani örnek vericekseniz origins de olmasın.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar Ac serisi çok uzak olduğum bir seridir. Fakat oynayacak bir şey bulamadığım için AC Odyseyy e şans verdim ve oynuyorum. Fena da değil(ac hayranları linç etmeyin beni :) ) Ama merak ettiğim bir şey var. Oyunda anladığım kadarıyla bir zaman makinesi ile yolculuk ederek olduğumuz karakter oluyoruz ya da paralel evren. O kısımdan hiç bir şey anlamadım. Şu an odyseyy de o kısım hakkında oyun sadece kısa bir bilgi verdi. Bu kısım hakkında SPOİLER OLMAYACAK ŞEKİLDE bilgi verirseniz memnun olurum. Eğer Odyseyy i bitirince beğenirsem Origins de bakmayı düşünüyorum. yani örnek vericekseniz origins de olmasın.
Zaman makinesi değil Animus. Animus sahip olduğun Genlerden atalarının anılarına ulaşmanı sağlar ve Desmond Miles Assassinlerin soyundan geliyor o yüzden o makinaya girip anılarını canlandırıp cennetin elmasını bulmaya çalışıyorlar ve sırları açığa çıkarmaya çalışıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AC 3 Remastered ve AC Syndicate oynayabilirsin en güzel AC oyunlarından.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman makinesi değil Animus. Animus sahip olduğun Genlerden atalarının anılarına ulaşmanı sağlar ve Desmond Miles Assassinlerin soyundan geliyor o yüzden o makinaya girip anılarını canlandırıp cennetin elmasını bulmaya çalışıyorlar ve sırları açığa çıkarmaya çalışıyorlar.

AC 3 Remastered ve AC Syndicate oynayabilirsin en güzel AC oyunlarından.
Evet cennetin elması ne zaten biliyorum. :) :)

Ve tahminimce düşmanımız da var. Olmazsa olmaz.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Veee desmonda miles kim? Odyseyy de bu ismi duyduğumu zannetmiyorum. Başka bir oyundan mı?

Cennetin elması?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Peki cennetin elması ne?

Odyseyy ile mi alakalı?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
spoiler sanırım ki açıklamıyorsunuz?

YA VALLA HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM. NEDEN ARIYOR BUNU BİRAK ATAN HUZUR İÇİNDE UYUSUN. HEM NE BU ELMA. NEYSE GEMİ YAĞMALAMAYA DEVAM (ÇOOOOĞĞ EĞLENCELİİİİ. :) :) )

Top Bottom