ubisoft+ alman lazım en ucuz yol bu 300 tlyardım please
+1ubisoft+ alman lazım en ucuz yol bu 300 tl
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
hocam paylaşımlın hesap baktımda pek satan yok aktif satıcılardan da şikayet çokm ne yapcam biilmiyorum vallahipaylaşımlı hesap?
hocam paylaşımlın hesap baktımda pek satan yok aktif satıcılardan da şikayet çokm ne yapcam biilmiyorum vallahi
yardım please
teşeküür ediyorum hocam alıyorum ozaman buradanHerzaman bu satıcıdan alıyorum . sıkıntı çıkmıyor.![]()
Assassin's Creed Shadows.. İlan No: #3484973 | İtemSatış
Assassin's Creed Shadows ilanını hemen Itemsatis üzerinden incele ve satın al. #3484973.www.itemsatis.com
ama discord lazım. mail şifresini oradan alıyorsun
türkçe yamayı nasıl hallettin hocam1 ayda oyunu bitirirsin zaten tekrar tekrar oynanılacak bir oyun değil, bende buradan aldım.![]()
alabilirsiniz hocam. şuana kadar satıcının bir yamuğunu görmedim. 10 tane felan oyun alıp bitirmişimdir.teşeküür ediyorum hocam alıyorum ozaman buradan
yamaya ihtiyacım yok ingilizce altyazı japonca seslendirme ile açtım makina çevisi vs. olması lazım ama bi kontrol et derim.türkçe yamayı nasıl hallettin hocam