AC Valhalla pikselleşme sorunu

denodeniz

80+
Reaksiyon skoru
9
Valhalla da pikselleşme problemi yaşıyorum. Bahsettiğim karakter ile koşarken diğer cisimlerin örn ağaçların, bitkilerin vs küçük bir kısmının pixel pixel netleşmesi. Cisimin yanına yaklaştıkça detay arttığı için çözünürlük yükselirken saniyelik pikselleşme gibi anlatabilirim. Her yerde olmuyor ama dikkat dağıtıcı. Ayrıca her oyuna girdiğimde aynı seviyede olmuyor kimi zaman çok daha göze çarpar şekilde fazla kimi zaman az. Sorun oyundan mı sistemden mi bilemiyorum YouTube da vs de videolardan anlaşılmıyor çıplak gözle dikkat dağıtıyor. Oyunu 2k da oynuyorum 1080 p de daha da göze batıyordu. Sanal olarak görüntüyü 4k yapınca tamamen ortadan kalkıyor ama ciddi fps kaybı oluyor. Sistem 4070 ti, Ryzen 5 7500f, 32 gb DDR5 ram, M2 SSD. Yardımcı olursanız sevinirim.

FSR ya da DLSS'ten kaynaklanan pikselleşme olabilir mi? Bunlardan biri açıksa kapatmayı ya da kalite moduna almayı deneyebilir misin?

Monitör ayarlarından, oyun ayarlarından, nvidia denetim masası ve uygulamasından keskinlik veya görüntü iyileştirme gibi ayar varsa azalt ya da kapat bende de vardı monitör ayarlarında kapattım düzeldi.

Monitör ayarlarından, oyun ayarlarından, nvidia denetim masası ve uygulamasından keskinlik veya görüntü iyileştirme gibi ayar varsa azalt ya da kapat bende de vardı monitör ayarlarında kapattım düzeldi.
Sizde mi sorunu Valhalla da yaşıyordunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,241
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri