Neler Yeni

Ac valhalla save'imi Ps5'e aktarabiliyormuyum

BangBrang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Gültekin
Ubisoftun cross save mantığını anlamadım, benim PC deki AC valhalla save'imi Ps5'e aktarabiliyormuyum şimdi, aktaririsam kupa mantığı nasıl olucak hepsi otomatik mi gelicek ?

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Ubisoftun cross save mantığını anlamadım, benim PC deki AC valhalla save'imi Ps5'e aktarabiliyormuyum şimdi, aktaririsam kupa mantığı nasıl olucak hepsi otomatik mi gelicek ?
+++

Save aktarabiliyorsam ben de satın alacağım.

WhoCares

80+ Gold
accountunu bağlayınca oluyor diye biliyorum all cross platfrom destekliyor ama denemek lazım tabi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür
hocam xbox ta yapamadım bunu. Gittim ubisoft ile iletişime geçtim. Ubisoftun bana ilettiği cevap= konsolların saveleri kendi sunucularında(xbox sunucusu) barındığı için savenizi sadece o konsolda kullanırsınız

dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ac origins xboxtaki save yi PC ye aktaracaktım ubisoft destek imkansız dedi.

99723

80+ Silver
Oyunu PC'de orijinal oynadıysanız ve PS5 ile PC'de kullandığınız Ubisoft Connect hesabınız aynı ise bir şeyi aktırmanıza gerek yok oyunu PS5'te açar açmaz zaten otomatik bir şekilde save dosyan gözüküyor kaldığınız yerden oyuna devam edebiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom