Rennes
80+ Gold
Dahası
.
Olabilir belki ama sorma amacım bir kaç yerde belli bir süre önce Mehmet Abi'nin açılacak yazdığını görmüştüm o bakımdan merak edip sordum. Bence açılması gayet iyi olur çünkü buradan güvenerek alışveriş yapılabilir.bence açılmasıyla birlikte burası satıcı dolar boş muhabbetler olur bence olması iyi olmaz
bence çok mantıklı bir şey alınacağı zaman rahatça tartışılırOlabilir belki ama sorma amacım bir kaç yerde belli bir süre önce Mehmet Abi'nin açılacak yazdığını görmüştüm o bakımdan merak edip sordum. Bence açılması gayet iyi olur çünkü buradan güvenerek alışveriş yapılabilir.
PArdon destek verilen yer olduğu için <Ya bence burası destek verilen bir yer olmadığı için olmaz hatta olmaması gerek düşünsne forumda gezerken 2. el otomatik astra düşünsene bunu bir
2. EL bölümndeki konular umarım akışa düşmez ve belirli bir mesaj sayısına sahip kişiler ilan açmalı bence. Yoksa dışarıdan baya troll kişi veya boş ilanlar gelebilir.Ya bence burası destek verilen bir yer olduğu için olmaz hatta olmaması gerek düşünsne forumda gezerken 2. el otomatik astra düşünsene bunu bir
10/10.RTX 1050 Tİ
Şapır RX 560.Onaylama sistemi ile iyi olur.Onun için de 1 mod.alınırsa tam olurm
Mesaj otomatik birleştirildi:
10/10.