Acaba forumda ne zaman 2.el alış-satış bölümü açılacak?

bence açılmasıyla birlikte burası satıcı dolar boş muhabbetler olur bence olması iyi olmaz
Olabilir belki ama sorma amacım bir kaç yerde belli bir süre önce Mehmet Abi'nin açılacak yazdığını görmüştüm o bakımdan merak edip sordum. Bence açılması gayet iyi olur çünkü buradan güvenerek alışveriş yapılabilir.

Olabilir belki ama sorma amacım bir kaç yerde belli bir süre önce Mehmet Abi'nin açılacak yazdığını görmüştüm o bakımdan merak edip sordum. Bence açılması gayet iyi olur çünkü buradan güvenerek alışveriş yapılabilir.
bence çok mantıklı bir şey alınacağı zaman rahatça tartışılır

Ya bence burası destek verilen bir yer olduğu için olmaz hatta olmaması gerek düşünsne forumda gezerken 2. el otomatik astra düşünsene bunu bir

Ben de bunu hep merak ediyordum ancak konu açmaya çekiniyordum doğrusu. İyi oldu bu teşekkürler.

Ya bence burası destek verilen bir yer olmadığı için olmaz hatta olmaması gerek düşünsne forumda gezerken 2. el otomatik astra düşünsene bunu bir
PArdon destek verilen yer olduğu için <:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzelttim

Ya bence burası destek verilen bir yer olduğu için olmaz hatta olmaması gerek düşünsne forumda gezerken 2. el otomatik astra düşünsene bunu bir
2. EL bölümndeki konular umarım akışa düşmez ve belirli bir mesaj sayısına sahip kişiler ilan açmalı bence. Yoksa dışarıdan baya troll kişi veya boş ilanlar gelebilir.

Letgo'ya dönmezse iyi.
"3500 TL Oyun Canavarı !
i5 3. Nesil / AMD FX
AMD Şapır RX 560 / RTX 1050 Tİ
H110M-BLABLABLA / Z99
8 Ciguli DDR3 2133 mehez
Dandik Plastik ve üstünde Apple veya MSI stickerlı vasıfsız fanında tek renk olan veya içine sonrada amatörce döşenen RGB aydınlatma
450w C4
Falan filan semtindeki çarşı dükkânımıza bekleriz kapımızda olmazsa olmaz PUBG Mobil stickerı var."

Çokça uçuk fiyatlar olacağı için satışlar illaki baltalanacaktır,forum üyeleri arasında kavga tartışma olmaz umarım.

Geri