Neler Yeni

Acemiye Araba Önerisi

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
Hocam almadan önce instadan @pufi_duf 'a bakmanızı öneririm. Herif Diyarbakır oto pazarında denk gelen arabaları çekiyor. Özellikle araçların kronik sorunlarına hakim. Naçizane tüm paranızla turbo dizel araba almak çok risklidir belirteyim. Albea ve Lineaların çoğu çoğu çoğu taksi çıkması, uzak durmakta fayda var.
Ömürlük değil, dediğim gibi acemiliği atmak için bir araç bakıyorum. Taksi çıkması olması falan inanılmaz büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum fakat taksi çıkması olmaması önceliğim olacaktır

Mert

80+ Silver
Bir sene içinde piyasa çok değişir, daha yakın zamanda bakılmalı derim.

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
Bir sene içinde piyasa çok değişir, daha yakın zamanda bakılmalı derim.
Askerliğim olduğu için, annem benim için birikim yapacağını söyledi ve yaklaşık 200.000 tl kadar bir birikim olacak, üzerine de muhtemelen kredi çekilecek.

crosman11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KAAN
200 bin liraya bence çok fazla düşünmemek lazım. Sadece aldığın arabadan hariç kenara bir 50bin koyarsan iyi olur. O paralara aldığın arabada her an her şey olabilir. Turbolu eski model kesinlikle tavsiye etmem. Eğer gencim bana yakışmaz demezsen alıp satması kolay, brodway gibi bir araba bak. Her yerde ustası ve parçası bol bir araba bak. Vurduğun sürttüğün zaman canın yanmasın en azından

Top Bottom