Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,174
Peki hocam adaptörü daha yükseği ile değiştirsem işlemci için yine aynı şeyi yaşar mıyımEvet hocam ama sıkıntı çıkarmaz. Piyasadaki çoğu laptopba göre kalitelidir
Peki hocam adaptörü daha yükseği ile değiştirsem işlemci için yine aynı şeyi yaşar mıyımEvet hocam ama sıkıntı çıkarmaz. Piyasadaki çoğu laptopba göre kalitelidir
Hocam ekran kartı ile işlemci aynı anda yüke girdinde limit giriyor. Tek işlemci yüke girdiğinde tam performans alırsınız. Ayrıca adaptörün daha yükseği ile değiştirirsenizde gideceğini sanmıyorum fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı çıkaracağını da sanmıyorum limitin. Zaten sadece oyunlarda limit girer ekran kartı ile işlemciye yük bindiğinden dolayı.Peki hocam adaptörü daha yükseği ile değiştirsem işlemci için yine aynı şeyi yaşar mıyım
O sorun işte hocam benim için ben çok oyun oynarım performans baya bi düşerse sorunHocam ekran kartı ile işlemci aynı anda yüke girdinde limit giriyor. Tek işlemci yüke girdiğinde tam performans alırsınız. Ayrıca adaptörün daha yükseği ile değiştirirsenizde gideceğini sanmıyorum fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı çıkaracağını da sanmıyorum limitin. Zaten sadece oyunlarda limit girer ekran kartı ile işlemciye yük bindiğinden dolayı.
Çok bı düşüş olmuyor hocam oyunlardaO sorun işte hocam benim için ben çok oyun oynarım performans baya bi düşerse sorun