Kanki trendyoldaki ürün basligini tekrar okur musunBu p05 le bitiyor hocam niye 1080p yollasın ki milleti de ikileme soktunuz
Kanki trendyoldaki ürün basligini tekrar okur musunBu p05 le bitiyor hocam niye 1080p yollasın ki milleti de ikileme soktunuz
ekstra bir ayar ya da kablo vs. gerekiyor mu tarz için.bende 3060ti için aldım g sync uyar aklına takılmasın
Kargoya verildi mi sizinki, benim siparişim hala hazırlanıyor görünüyor
Kanki trendyoldaki ürün basligini tekrar okur musun
bu bilgiye nerden ulaştınArkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var bu ürün 1 ms VRB. Yani kısaca 1 ms değil neden böyle yazmışlar çünkü yapmak mümkün. Monitör ayarlarında VRB ayarı bulunmakta. Off - Normal - Extreme diye bulunmakta. Extreme'e aldığınız an tam anlamıyla 1 ms oluyor AMA ekran parlaklığı aşırı derecede düşüyor bide bu yetmezmiş gibi gözü yormaya sebebiyet veren "flicker" ortaya çıkmaya başlıyor. Başka bir forumda bir arkadaş böyle yazmıs
dp kablo ile bağlamak gerekiyo sanırımekstra bir ayar ya da kablo vs. gerekiyor mu tarz için.
Tek eksiği ips değil ve parlaklığı biraz az ama bu fiyata best
Harbi bende gördüm yanlış mı yazmişlar
hertz dediğin olay hikayeli oyunlarda çok önemli bir şey değil online oyun zaten oynanmaz tvde. hikayeli oyunda hertzi napacaksın hocam god of war 4090 ile 120fps anca alabiliyor bir sonraki seneki çıkacak oyun 60 anca alacak belki. samsung 4k 240hz ve 8k ya kadar 144hz monitör çıkaracak yakında televizyonlarda da hz olayı kalkıyor artık. dying light mesela 4090da bile 4kda 60fps alıyor şuan.65" ekranın başına nasıl oturacaksin? Gün boyu uzaktan oyun oynayacak değilsin ya.
Hertz olayina girmiyorum bile.
Mobilde öyle. Masaüstü sitesinde