oliveforge99
80+ Silver
Kaç stok varsa artık hala 10 tane atılıyor sepeteİlgiçtir ürün bitmedi daha
Kaç stok varsa artık hala 10 tane atılıyor sepeteİlgiçtir ürün bitmedi daha
Sen aldın mı hocam?@Rosita hocam sende al tam olsun
İhtiyaç olsa kaçırmazdım da kasım aralık derken limitleri zorladıkKaç stok varsa artık hala 10 tane atılıyor sepete
Banmak3600e alayimda ghosting olsun kral ya param olsaydi keske suan ekmek baniyorum ekrana
Kral 2k 27 bence mantıklı. 144 hz alıyorsun yanında cart curt ms ve g sync özellikleri filan oluyor. Ama dediğine Bi yerde katılıyorum 4k da TV almak mantıklı sayılır. Sadece oyun oynayacaksınız evet ama. Şahsen ben sadece oyun oynamaya ağzım 4k TV alırsam İnternete de gezecem. Burda da 60hz aşırı sinir bozucu kötü vi deneyim bırakıyor. 144 e alışan birine göre en azından. 2k 27 ekran çok net pixel olarakda oldukça detaylı. 1080pden geçince gözün rahatlamış gibi oluyor. 4k 32vs nasıldır düşünemiyorum bile yani.konudan bağımsız 27 inç bir monitörde 2k ekrana hiçbir türlü anlam veremiyorum. yüksek seviye bir oyun oynanacaksa 65 inç civarı bir televizyonda 4k oynamak bana daha mantıklı geliyor. televizyonlar aşırı ucuz birde boyutlarına nazaran bu monitörlerden. yüksek hznin de çok önemi yok 4k da çoğu 60 falan veriyor zaten.
Ya acaba denesem mi diyorum kupon verir felan diye ama bir türlü tükenmedi 1080p gönderebilir belkiSen aldın mı hocam?
Bilgisayardan bakınca ilan başlığında iki farklı model bilgisi var. Bunlar bir alicengiz oyunu ile 1080p leri bize kaktırır mı diye korktuğumuzdan sipariş veremiyorum. Ben en son böyle olay yaşandığında trendyolla aldığım ürün ucuz bir şeydi sizi de iadenizi de deyip sinirden ürünü parçalayıp atmıştım. Ben iade ile uğraşmak istemiyorum. O sebepten ürünün 2k olduğundan emin olmadan sipariş vermem.ED273UP - Teknik Özellikler | LCD Monitörler | Acer Türkiye
Olağanüstü kıvrımlı form faktörü ve çok sayıda göz koruma teknolojisi sunan bir monitör.www.acer.com
İade edilir en fazla vaktin giderBilgisayardan bakınca ilan başlığında iki farklı model bilgisi var. Bunlar bir alicengiz oyunu ile 1080p leri bize kaktırır mı diye korktuğumuzdan sipariş veremiyorum. Ben en son böyle olay yaşandığında trendyolla aldığım ürün ucuz bir şeydi sizi de iadenizi de deyip sinirden ürünü parçalayıp atmıştım. Ben iade ile uğraşmak istemiyorum. O sebepten ürünün 2k olduğundan emin olmadan sipariş vermem.
Hiç gerek yok yapmayın böyle bir şeyDELL S2522HG 24.5″ 240Hz 1ms Fast IPS Adaptive-Sync Full HD Gaming Monitör
Hız İhtiyacını Karşıla Anlık Tepkime: Etkileyici seviyedeki 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareket eden görseller inanılmaz bir netlikte gözükür ve bu sayede oyun içinde daha hızlı tepkiler…www.gaming.gen.tr
şunu 4400 liradan aldım dün. iade edilip alınır mı?