vinsanity1525
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 237
- Konu Sahibi Konu Sahibi
la basit bir sekilde la hakaret anlamında söylesem veya diklenme lan derdim üstüne alınma takılma böyle ufak seylereLa derken?
la basit bir sekilde la hakaret anlamında söylesem veya diklenme lan derdim üstüne alınma takılma böyle ufak seylereLa derken?
genel olarak bu laptoplar da birbirine yakın kalitede paneller kullanılıyor, standart 450 nit belki biraz üstünü verse max 550nit diye tahmin ediyorumyalnızca amazondan bakıyorum teşekkürler bu modelin ekran paneli değerlerini bulamadım hicbiyerde
ne dediginizi tam anlamadım hocamgenel olarak bu laptoplar da birbirine yakın kalitede paneller kullanılıyor, standart 450 nit belki biraz üstünü verse max 550nit diye tahmin ediyorum
parlaklık olarak sorduğunuzu sanıyorum, 450nit parlaklık değeri veriyor diye yazdım, daha fazlasını verse bile max550 verir onuda zannetmiyorumne dediginizi tam anlamadım hocam
iyi paneller bile 300 nit %100 segb veriyo bu model sanmıyorum öyle iyi degerler vericegini bence standart 250 nit %45 ntsc dir ama bulamadım tam degerleriniparlaklık olarak sorduğunuzu sanıyorum, 450nit parlaklık değeri veriyor diye yazdım, daha fazlasını verse bile max550 verir onuda zannetmiyorum
Tamam kardomla basit bir sekilde la hakaret anlamında söylesem veya diklenme lan derdim üstüne alınma takılma böyle ufak seylere