ConquerorXIV
80+ Gold
indirim yok tersine fiyat yükselmiş ! buna bu parayı verenin yazık kafasına...
aldım ben. vade farksız 12 taksitle. iptal edeyim mi?indirim yok tersine fiyat yükselmiş ! buna bu parayı verenin yazık kafasına...
sırf taksit var diye mi aldın fiyatı indirimde değil sanırım reklam olsun diye paylaşılmış enteresan reklam yapmak da serbest oldualdım ben. vade farksız 12 taksitle. iptal edeyim mi?
peki sen ne önerirsin?
yardımcı olursan sevinirim...
12 taksitle 17.000 tl'ye geliyor. Fiyat performanssırf taksit var diye mi aldın fiyatı indirimde değil sanırım reklam olsun diye paylaşılmış enteresan reklam yapmak da serbest oldu
şuna bakabilirsin aynı paraya en azından düzgün bir işlemcisi var
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
evet, taksitle uygun diye aldım.sırf taksit var diye mi aldın fiyatı indirimde değil sanırım reklam olsun diye paylaşılmış enteresan reklam yapmak da serbest oldu
şuna bakabilirsin aynı paraya en azından düzgün bir işlemcisi var
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
sen attığımı 6 taksit veya bunu 12ye 3 taksit ile al onu iptal et kazıklanmışsınevet, taksitle uygun diye aldım.
standart ofis için. paneli ips olsun istedim...
tdp si de düşük olduğundan şarj'ı da uzun gider diye düşünüyorum.
oyun için değil yani...
Dostum sen her şeyiyle kusursuz 70 bin tllik bir laptop da alsan bunlar farklı model atıp bunu alsaydın derler.evet, taksitle uygun diye aldım.
standart ofis için. paneli ips olsun istedim...
tdp si de düşük olduğundan şarj'ı da uzun gider diye düşünüyorum.
oyun için değil yani...
Hala boş edebiyat yapıyorsun. Forumda reklam yapmak serbest olmuş anlaşılan. Ayrıca işlemci u serisi diye pil uzun gidiyor diye bir kural nerede yazıyor? 8250u Lenovo kullandım 2 saat anca dayanıyordu mesela? U serisi düşük güç tüketir ama pil performansı cihazın bataryasına bağlı değişir. U serisi düşük tdp ile ısınmamasına ve fan açmamasına olanak sunar. (ısınınca illaki açar)Dostum sen her şeyiyle kusursuz 70 bin tllik bir laptop da alsan bunlar farklı model atıp bunu alsaydın derler.
Aldığın laptop ihtiyaçlarına fazlasıyla yeter. İşlemcinin sonundaki U harfi pil odaklı işlemci demek. Ofis bilgisayarlarında pilin uzun süre gitmesi için kullanılır. Vade farksız 12 taksit başka yerde bulamazsın. Hayırlı olsun.
VA(SVA) panel cihaz1 - Laptop işinden anlamıyosun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum hakketen bu işten hiç anlamıyosun. Önerdiğin laptop tn panel. İnsanlara saçma sapan ürünler önerme.
iptal ettim. şimdi attıklarınızdan hangisi daha iyi diye bakıyorum.sen attığımı 6 taksit veya bunu 12ye 3 taksit ile al onu iptal et kazıklanmışsın
Yükleniyor...
www.n11.com
ayrıyetten iris xe gpu için uhd den daha iyi demişlerdi.iptal ettim. şimdi attıklarınızdan hangisi daha iyi diye bakıyorum.
önerebileceğiniz başka ürün var mı?
ips panel , ram yükseltebileyim ve 512gb olsun isterim.
f/p olursa sevinirim...
daha iyi olsa ne olur radeon vegalardan iyi değil ki radeon vega ile bile hiç bir şey yapılmıyoriptal ettim. şimdi attıklarınızdan hangisi daha iyi diye bakıyorum.
önerebileceğiniz başka ürün var mı?
ips panel , ram yükseltebileyim ve 512gb olsun isterim.
f/p olursa sevinirim...
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıyetten iris xe gpu için uhd den daha iyi demişlerdi.
yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...