Neler Yeni

Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 Dizüstü Bilgisayar 6.999TL

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Ne güzel oldu aşırı iyi bir fiyat .
aynen kankam çok teşekkür ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bence acer olan daha iyi internetten baya araştırdım dün almıştım acer olan laptopu işlemciler arasında baya fark var

bu arada bence acer olan daha iyi internetten baya araştırdım dün almıştım acer olan laptopu işlemciler arasında baya fark var

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-12 193911.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-12 193911.png
    39.8 KB · Hit: 58
Son düzenleme:

Burak SR

80+

Sadece İşlemci değil olay Ram arttırılması ve Ips olması + olarak asusun daha iyi marka olması asusu öne çıkarıyor.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Sadece İşlemci değil olay Ram arttırılması ve Ips olması + olarak asusun daha iyi marka olması asusu öne çıkarıyor.
yok kankam zaten işlemci çok düşük olduğu için tüm oyunları düşük ayarda oyniyicaksın valoda mesela zaten 3 gb ram kullanıyo 16 takınca da değişicek bişi yok zaten bütçe belli aynı paraya ikisinden biri alıcaksa bi arkadaş acer olan %25 daha performanslı minimum*

Burak SR

80+
yok kankam zaten işlemci çok düşük olduğu için tüm oyunları düşük ayarda oyniyicaksın valoda mesela zaten 3 gb ram kullanıyo 16 takınca da değişicek bişi yok zaten bütçe belli aynı paraya ikisinden biri alıcaksa bi arkadaş acer olan %25 daha performanslı minimum*
tercih sizin ben söyliyimde.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herkes arttırılamayan RAMe laf etmiş de ofis laptopu yav bu, 8GB her şeye yeter yani fazlasını ne yapacaksınız ki?

Top Bottom