Neler Yeni

acer aspire 7 çok ısınıyor

Spdiyorki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih potur
Dün İncehesap.comdan Acer Aspire 7 4 GB RTX3050 16 GB RAM Ryzen 5500U aldım. Laptopta aşırı bir ısınma var LoL gibi basit bir oyunda bile ellerim yanıyor yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer.
Ayrıca bu laptopların çoğunluğu böyleymiş galiba, laptopuma bir sıkıntı yaratırmı ileride bu ısı muhabbeti yoksa Acer buna karşı bir önlem almış mı laptopta.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Dün İncehesap.comdan Acer Aspire 7 4 GB RTX3050 16 GB RAM Ryzen 5500U aldım. Laptopta aşırı bir ısınma var LoL gibi basit bir oyunda bile ellerim yanıyor yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer.
Ayrıca bu laptopların çoğunluğu böyleymiş galiba, laptopuma bir sıkıntı yaratırmı ileride bu ısı muhabbeti yoksa Acer buna karşı bir önlem almış mı laptopta.
bu sıcaklarda normal bir tane laptop soğutucu al ya da pc yi havaya kaldır

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Kaç dereceye çıkıyor sıcaklık?
Laptopun altında yükseklik var mı?
Hava giriş çıkışları engelleniyor mu?
Fan hızını kacta kullanıyorsun?
Ekstra üst mesajda arkadaşın da dediği gibi çok sıcak yerde yaşıyorsan ekstra yükseltir sıcaklığı.

Son düzenleme:

Spdiyorki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih potur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç dereceye çıkıyor sıcaklık?
Laptopun altında yükseklik var mı?
Hava giriş çıkışları engelleniyor mu?
Fan hızını kacta kullanıyorsun?
Ekstra üst mesajda arkadaşın da dediği gibi çok sıcak yerde yaşıyorsan ekstra yükseltir sıcaklığı.
altında soğutucu var , şarz kablosu takılıyken v rising oynarken 70 dereceye çıkıyor biraz daha oynarsam daha da çıkar büyük ihtimalle , hava girişlerini engellemiyorum

Ekler

• Ek Açıklama 2023-07-22 094553.png
    Ek Açıklama 2023-07-22 094553.png
    400.8 KB · Hit: 45

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emre b
altında soğutucu var , şarz kablosu takılıyken v rising oynarken 70 dereceye çıkıyor biraz daha oynarsam daha da çıkar büyük ihtimalle , hava girişlerini engellemiyorum
70 dereceler laptop için gayet normal dereceler benim eski laptop 90 dan aşağı inmiyodu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
70 dereceler bu sıcaklar için gayet normal hatta iyi bir değer. 90 ve sonrası için önerilmiyor genelde.

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka bu videodakileri yap
Not bu dediğim işlem sıcaklıkları düşürür ama u serisi işlemcilerde belki güç kaybına neden olabilir ama sen bi dene bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Top Bottom