Neler Yeni

acer aspire 7 Wİ-Fİ yok

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
pc yeni alındı win11 kurdum ama cihazın wifi özelliği gözükmüyor usb ile sürücü atayım dedim o da olmadı pc'nin wifi özelliği var fakat yokmuş gibi hiç gözükmüyor nasıl düzeltirim

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Doğukan
Laptopta ethernet girişi varsa onunla internete bağlamayı dene ya da usb ile telefonuna bağlayıp internet paylaşımını aç. Windows internet sürücüsünü kurunca wi-fi'nin gelmesi lazım, başka yolu var mı bilmiyorum ben böyle yapmıştım.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wifi adaptörüm var onu takınca wifi gözüküyor o şekilde sürücü kurmayı deniyorum şuan ama o adaptörü çıkarında wifi sekmesi bile kayboluyor sanki özellik yokmuş gibi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Doğukan
Dosyaların içine de bakabilirsin her marka da oluyor mu bilmiyorum ama bazı markaların driverları oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wifi adaptörüm var onu takınca wifi gözüküyor o şekilde sürücü kurmayı deniyorum şuan ama o adaptörü çıkarında wifi sekmesi bile kayboluyor sanki özellik yokmuş gibi
Windows update sırayla kurulum yaptı mı bittiğinde gelmiş olması lazım.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyaların içine de bakabilirsin her marka da oluyor mu bilmiyorum ama bazı markaların driverları oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows update sırayla kurulum yaptı mı bittiğinde gelmiş olması lazım.
windows kurarken de wifi görmediği için bağlantısız kurmak zorunda kaldım şimdi tek tek kuruyorum freedos laptop olarak geldi windrivers diye bir iso dosyası var pc de hiç dokunmadım kurulumdan sonra gördüm

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Doğukan
windows kurarken de wifi görmediği için bağlantısız kurmak zorunda kaldım şimdi tek tek kuruyorum freedos laptop olarak geldi windrivers diye bir iso dosyası var pc de hiç dokunmadım kurulumdan sonra gördüm
Ordan da kurabiliyor olman lazım. Ayrıyeten dediğim gibi internete bağlıyken, windows update > güncellemeleri denetle diyerekten kurulum yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,553
Üyeler
166,954
Son üye
Faruk_31_34
Top Bottom