Acer extensa ex215-22 ye ekstra ram takmak ne kadar fayda sağlar

KeremSan

80+
Reaksiyon skoru
3

Bu laptopa üsteki rami takarsam sorunsuz çalışır mı ve me kadar fayda sağlar

Öncelikle içindeki ramle aynı model mi uyumluluk konusunda sıkıntı olur mu MHzleri aynı mı onu öğrenmek lazım eğer aynı marka ve model ise uyumluluk konusunda sıkıntı yaşamaz.

Laptop AMD APU'larında öyle mi bilmiyorum ama masaüstü AMD APU'larda çift kanal RAM kullanmak FPS'i bayağı yükseltiyor. Laptopda da öyleyse yani FPS yükseltir. Bu arada laptopdakiyle aynı olan RAM'i alman lazım yoksa görüntü gelmeyebilir.

Baktım fakat buladım içersineki rami o yüzden sordum belki bilen vardır diye. Youtubede bir adam videosunu çekmiş bu rami takıyordu laptopa ve çalışıyordu. Sence ne kadar faydası olur 500 tl ye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop AMD APU'larında öyle mi bilmiyorum ama masaüstü AMD APU'larda çift kanal RAM kullanmak FPS'i bayağı yükseltiyor. Laptopda da öyleyse yani FPS yükseltir. Bu arada laptopdakiyle aynı olan RAM'i alman lazım yoksa görüntü gelmeyebilir.
Baktım fakat buladım içersineki rami o yüzden sordum belki bilen vardır diye. Youtubede bir adam videosunu çekmiş bu rami takıyordu laptopa ve çalışıyordu. Sence ne kadar faydası olur 500 TL ye değer mi

Baktım fakat buladım içersineki rami o yüzden sordum belki bilen vardır diye. Youtubede bir adam videosunu çekmiş bu rami takıyordu laptopa ve çalışıyordu. Sence ne kadar faydası olur 500 TL ye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU-Z indirip oradan SPD kısmına gelip RAM'in modelini öğrenebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri