Yardım Acer extensa kullananlar bir bakabilir mi ?

Win 11 kurmadım hocam, ama depolama alanını görmesi için driver atman gerekiyor ve sitede verilen driver çalışmıyor. Sistem gelince bana özelden yazarsınız detaylı anlatırım hocam.
Tamam o halde geldiğinde özelden yazarım sana sağolasın.
İşletim sistemi olarak ne önerirsin tam performans için? Win 11 Pro kurma niyetindeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@zerolite Sana kaç günde geldi bilgisayar?
1662204525189.png

Kargo takip de böyle gözüküyor. Tekirdağ daki evime sipariş etmiştim. AGT Kurye ye sordum sevk aşamasında dediler. Bana tahmini ne zaman ulaşır?

Son düzenleme:
Tamam o halde geldiğinde özelden yazarım sana sağolasın.
İşletim sistemi olarak ne önerirsin tam performans için? Win 11 Pro kurma niyetindeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@zerolite Sana kaç günde geldi bilgisayar?
Alıntıyı görüntüle
Kargo takip de böyle gözüküyor. Tekirdağ daki evime sipariş etmiştim. AGT Kurye ye sordum sevk aşamasında dediler. Bana tahmini ne zaman ulaşır?
Aldıktan sonraki gün geldi hocam, AGT biraz yavaş getiriyor ve sistemleri bozuk. Bana kolay gelsin getirdi.

hocam lol valorant ve gta 5 testleri yaptım lol valorant düşükte 80 ortalama oynatıyor gta V en yüksekte 30-45 arası en düşükte 30-60 arası oynatıyor. ama gta da bayağı drop oluyor tahminim ram yetmemesinden kaynaklı çünkü aktif 6GB ram harcıyor.
Hocam cihazda fazladan ram slotu bulunuyordu 8gb daha takmak için

bulunuyor zaten hocam ama ben takmayacağım, zaten oyun için almadım sistemi.
Pardon hocam bulunuyormu? diyecektim sadece gta 5 ve okul için almayı düşünüyorum ama 16 gb kullanmak istiyorum kesin slot varsa sipariş etmeyi düşünüyorum

Pardon hocam bulunuyormu? diyecektim sadece gta 5 ve okul için almayı düşünüyorum ama 16 gb kullanmak istiyorum kesin slot varsa sipariş etmeyi düşünüyorum
var hocam görev yöneticisinde 1/2 slot kullanılıyor olarak gözükmekte.

Kardeşime bunu alacağızda minecraft gta 5 açar mı
açıyor, aldıktan sonra 8 gb ram takviyesi yaparsan tadından yenmez. GTA da ram kaynaklı droplar oluyor çünkü

Hangi rami almalıyım link var mı takviye için
Direk Acer servisten taktırabiliyoruz galiba. Bende aldım aynı bilgisayardan hala gelmesini bekliyorum bir gelemedi meret. Ama dilerseniz kendiniz içindeki ram ile birebir uyuşan yani MHz ve CL değerleri aynı olacak şekilde farklı marka da taktırabilirsiniz.

Geri