Youtube'de laptop incelemelerine bak, ekranlarına dikkat et çoğunda var.sanki dün yok gibi geldi o yüzden sordum dikkat etmedim sanırım.
Pardon hocam gözünüze batıyorsa servisle görüşün bence değişim veya paneli yerine oturtabilirler gibime geldi.o masaüstü sistemim hocam laptopta kullanmıyorum yani.
hocam lol valorant ve gta 5 testleri yaptım lol valorant düşükte 80 ortalama oynatıyor gta V en yüksekte 30-45 arası en düşükte 30-60 arası oynatıyor. ama gta da bayağı drop oluyor tahminim ram yetmemesinden kaynaklı çünkü aktif 6GB ram harcıyor.Hocam memnun musun? Benimki kısmetse bugün yarın gelir heralde. Oyun testi falan yaptın mı oynatıyor mu?
+8GB takmak şart diyorsun yani tam performans içinhocam lol valorant ve gta 5 testleri yaptım lol valorant düşükte 80 ortalama oynatıyor gta V en yüksekte 30-45 arası en düşükte 30-60 arası oynatıyor. ama gta da bayağı drop oluyor tahminim ram yetmemesinden kaynaklı çünkü aktif 6GB ram harcıyor.
Aynen, ama günü çok rahat kurtarır. zaten düşük sistemli oyunlar için birebir strateji oyunlarını vs rahat açar. sonuçta gaming laptop değil ama ben performansından şuanlık memnunum. Hikaye tabanlı metro serisini falan yükleyecem performanslarını yazarım hocam size.+8GB takmak şart diyorsun yani tam performans için
SSD'si beni aşırı şaşırttı ben sata bekliyordum m.2 SSD varmış ve yazma okuma hızı 3500'e 3100+8GB takmak şart diyorsun yani tam performans için
Teşekkür ettim. Benim de zaten hazırda kasa var oyun falan için. Bunu genelde seyahat ettiğimde veyahut okulda falan kullanmak için aldım. Monster vardı bozulmasaydı bu masrafa hiç girmezdim ah Monster ah..Aynen, ama günü çok rahat kurtarır. zaten düşük sistemli oyunlar için birebir strateji oyunlarını vs rahat açar. sonuçta gaming laptop değil ama ben performansından şuanlık memnunum. Hikaye tabanlı metro serisini falan yükleyecem performanslarını yazarım hocam size.
Bende onun için aldım açıkcası, kafa dinlemek için arada köye gidiyorum oradaki ev boş oluyor yazları ama bir zamandan sonra laptop vs gerekli oluyor tabii. iyi oldu almam.Teşekkür ettim. Benim de zaten hazırda kasa var oyun falan için. Bunu genelde seyahat ettiğimde veyahut okulda falan kullanmak için aldım. Monster vardı bozulmasaydı bu masrafa hiç girmezdim ah Monster ah..
Hayırlı olsun hocam inşallah uzun yıllar götürür sorun çıkarmadan.Bende onun için aldım açıkcası, kafa dinlemek için arada köye gidiyorum oradaki ev boş oluyor yazları ama bir zamandan sonra laptop vs gerekli oluyor tabii. iyi oldu almam.
Win 11 kurmadım hocam, ama depolama alanını görmesi için driver atman gerekiyor ve sitede verilen driver çalışmıyor. Sistem gelince bana özelden yazarsınız detaylı anlatırım hocam.Hayırlı olsun hocam inşallah uzun yıllar götürür sorun çıkarmadan.
Bu arada benimki gelmeden Win 11 kurulum için USB hazırlayacağım da siz nasıl hazırladınız bana yardımcı olur musunuz?