Yok hiçbir sıkıntı yaşamadım ama arkadaşımda ölü piksel çıktı.kendi sitelerinden bitmeseydi oradan alacaktım zaten herhangi bir sorun yaşadınız mı monitörde
165hz olan monitörü 360 a oc yapmak istersem?monitor geldi ortadan çatladı diye konu açma sonra
siyah elektirik bandı ile yapabilirsin devamke165hz olan monitörü 360 a oc yapmak istersem?
Hocam size gelen ürünün açma yerinde sarı bant var mıydı?Güzel monitör hayırlı olsun kullanıyorum bende memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben direkt sepetist sitesinden aldım bir sıkıntı yaşamadım.
Yoktu Acer yazıyordu küçük harflerleHocam size gelen ürünün açma yerinde sarı bant var mıydı?
Benim monitör kutusunun üst açma yerinde sarı bir bant üstündede açılan ürünü almayınız yazan ingilizce bir bant vardı ingilizce bandı söktüm sarı bandın sarı kısmını sökünce çift taraflı bant oluyor bana garip geldi ama çok milimetrik ve hatasız yapıştırılmış onun için iade ürünü olma olasılığını azalttım garip geldiYoktu Acer yazıyordu küçük harflerle
Bu arada ekranda jelatin var mı sökmemiz içinYoktu Acer yazıyordu küçük harflerle
Ekranda hiçbir jelatin yoktu. İnternetten baktım herkeste öyleBenim monitör kutusunun üst açma yerinde sarı bir bant üstündede açılan ürünü almayınız yazan ingilizce bir bant vardı ingilizce bandı söktüm sarı bandın sarı kısmını sökünce çift taraflı bant oluyor bana garip geldi ama çok milimetrik ve hatasız yapıştırılmış onun için iade ürünü olma olasılığını azalttım garip geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ekranda jelatin var mı sökmemiz için
Tamam teşekkürlerEkranda hiçbir jelatin yoktu. İnternetten baktım herkeste öyle
Rica ederimTamam teşekkürler