Neler Yeni

Acer KG271Pbmidpx ZeroFrame 27" 165Hz 1ms Alınır mı ?

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Muhammet Batur
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Monitör dün elime geçti. Öncelikle dizaynı mükemmel sıfır çerçeve çok yakışmış. Standında siyah kırmızı olması ekstra bir güzellik katmış. Onun yanı sıra renkleri çok güzel ama ps3 oynarken biraz bozuyor renkleri.
Masaüstünde ise efsane renkler ölü pixel yok. Ve hoparlörü var kendi içinde ve sesi hiç yoktan iyidir ama aman aman bir ses değil. 165 hz 1 ms 27'' inç bu özellikler var onun yanı sıra 0.7 ms de olabiliyormuş.
Görüntü modları mevcut.
Bana soracak olursanız fiyatı çok uygun, bu özellikler ile piyasada bu fiyat yok.
Çoklu amaçlar için mükemmel. Dizi, film izlerken gözleriniz kalite görüyor.
Ürünün linkini vericem başka bir sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Konuyu İnceleme ve Rehberler başlığı altında açarsanız ve başlığın başına İnceleme veya Rehber eklerseniz konunuz daha iyi olur.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Monitör dün elime geçti. Öncelikle dizaynı mükemmel sıfır çerçeve çok yakışmış. Standında siyah kırmızı olması ekstra bir güzellik katmış. Onun yanı sıra renkleri çok güzel ama ps3 oynarken biraz bozuyor renkleri.
Masaüstünde ise efsane renkler ölü pixel yok. Ve hoparlörü var kendi içinde ve sesi hiç yoktan iyidir ama aman aman bir ses değil. 165 hz 1 ms 27'' inç bu özellikler var onun yanı sıra 0.7 ms de olabiliyormuş.
Görüntü modları mevcut.
Bana soracak olursanız fiyatı çok uygun, bu özellikler ile piyasada bu fiyat yok.

Aynı monitörü 2 gün önce sipariş verdim yarın elimde olacak, ama https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ monitörü gördükten sonra 400 TL daha verip buna geçesim geldi. Biraz da TN panel eleştirileri soğuttu beni daha elime gelmeden. Aslında görüntü kalitesi iyiyse iade etmek yerine kullanmayı düşünüyorum. Sen ne dersin?

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Muhammet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu İnceleme ve Rehberler başlığı altında açarsanız ve başlığın başına İnceleme veya Rehber eklerseniz konunuz daha iyi olur.
hemen siliyorum.
Aynı monitörü 2 gün önce sipariş verdim yarın elimde olacak, ama https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ monitörü gördükten sonra 400 TL daha verip buna geçesim geldi. Biraz da TN panel eleştirileri soğuttu beni daha elime gelmeden. Aslında görüntü kalitesi iyiyse iade etmek yerine kullanmayı düşünüyorum. Sen ne dersin?
Bende gördüm ama bu fiyat benim için uygundu ve bunu aldım diğerleri ile arasında uçurum olacağını sanmıyorum.
Ayrıca curved sevmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alırsan hem ASUS almış olup hemde şu 2 oyunu bedavaya almış oluyorsunuz; Dying Light & Dying Light II
200 tl fark var ve o oyunları oynayacağımı sanmıyorum onun yanı sıra 0.5ms ile 0.7ms arasında uçurum olcağını sanmıyorum ve de asus çerçeveli yapmış. Benim aldığım zeroframe ve çok güzel duruyor.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Görüntü modları mevcut.

Monitör testlerini yaptınız mı ? 165 hz sorunsuz alabiliyor musunuz parlaklık hepsiburada'da 250 yazıyor ama sitesinde 400 ürün yeni olduğu için hiçbir açıklama yok bi video çekerseniz baya izlenebilir

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Muhammet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör testlerini yaptınız mı ? 165 hz sorunsuz alabiliyor musunuz parlaklık hepsiburada'da 250 yazıyor ama sitesinde 400 ürün yeni olduğu için hiçbir açıklama yok bi video çekerseniz baya izlenebilir
Yakın zamanda çekicem.

Top Bottom