Neler Yeni

Acer laptop orta alt çerçevede parlaklık

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
WhatsApp Görsel 2024-02-09 saat 21.27.32_7c6127b1.jpg
Bugün laptop ekranını incelerken siyah ekranda ekranın orta alt çerçevesinde 2-3 tane nokta benzeri parlama gördüm. İnternetten araştırdığımda bunun sehim olduğunu öğrendim. Sizce değişim talep etmeli miyim?

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
bende acer nitro5 var ışık sızmaları var 2 yerde bu şekil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Mete Demir
Alıntıyı görüntüle Bugün laptop ekranını incelerken siyah ekranda ekranın orta alt çerçevesinde 2-3 tane nokta benzeri parlama gördüm. İnternetten araştırdığımda bunun sehim olduğunu öğrendim. Sizce değişim talep etmeli miyim?
aynı şeyler arkadaşımın Victus'unda 4 köşesinde var ıps panel de olan bir şey . Rahatsız ediyor ise değişim talep edebilirsiniz ancak , yenisinde de olmayacağının garantisini veremezler

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı şeyler arkadaşımın Victus'unda 4 köşesinde var ıps panel de olan bir şey . Rahatsız ediyor ise değişim talep edebilirsiniz ancak , yenisinde de olmayacağının garantisini veremezler
Benim işaretlediğim yerlerde mi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Mete Demir
Benim işaretlediğim yerlerde mi var?
köşelerinde var onda sadece sende değil ıps panelli hemen hemen her ekranda olabilecek bir şey. Siyah ekranda biraz belli olur , oyunlara karanlık ortamlara girince görünür

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
köşelerinde var onda sadece sende değil ıps panelli hemen hemen her ekranda olabilecek bir şey. Siyah ekranda biraz belli olur , oyunlara karanlık ortamlara girince görünür
Bahsetmek istediğim zaten köşelerdeki değil orta kısımdaki işaretlediklerim. Yandaki olanlar normal zaten.

Top Bottom