Acer Marka İndirimli Laptop Karşılaştırması

MirTaT

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba. Bütçe 19.000TL-24.000TL arası. Ders çalışma amaçlı ama oyun oynayacağım zaman da kaldıracak kalitede laptop araştırıyorum. Ekran kartı tercihim: RTX 3050, RTX 3050Ti, RTX 4050.

Bir linkte 3050Ti ekran kartlı laptop var ama 8GB Ram, diğerinde 3050 ekran kartı var ama 16gb ram. Aynı marka ikisi de. Fiyatları bana epey uygun geldi. Bir kronik sıkıntısı var mıdır bu cihazların ? Ayrıca PttAVM güvenilir bir site mi ? Satın alacağım ama güvenemiyorum pek. Alışveriş yapan varsa, iade seçenekleri hakkında bilgisi olan varsa (Laptopu kutudan açtığım zaman iade alıyorlar mı geri yoksa sorun çıkarıyorlar mı vs.) yazarsa sevinirim.

Merhaba. Bütçe 19.000TL-24.000TL arası. Ders çalışma amaçlı ama oyun oynayacağım zaman da kaldıracak kalitede laptop araştırıyorum. Ekran kartı tercihim: RTX 3050, RTX 3050Ti, RTX 4050.

Bir linkte 3050Ti ekran kartlı laptop var ama 8GB Ram, diğerinde 3050 ekran kartı var ama 16gb ram. Aynı marka ikisi de. Fiyatları bana epey uygun geldi. Bir kronik sıkıntısı var mıdır bu cihazların ? Ayrıca PttAVM güvenilir bir site mi ? Satın alacağım ama güvenemiyorum pek. Alışveriş yapan varsa, iade seçenekleri hakkında bilgisi olan varsa (Laptopu kutudan açtığım zaman iade alıyorlar mı geri yoksa sorun çıkarıyorlar mı vs.) yazarsa sevinirim.
Sıcak fırsatlar ne alaka?

Bu Konuyu sıcak fırsatlara değil de markalı pc tavsiye yerine açman gerek

Laptoplarda ram ve depolama(ssd hdd) değiştirilebilir, yükseltilebilir

Mağazadan laptopu satın aldığında, mağazanın içinde teknik servisiyle beraber açabiliyorsun, onlar açıp test edip verebiliyorlar.

koşulsuz İade olayi sadece online siparişte oluyor ama bazı firmalar iadeyi kabul etmiyor, bilmiyorum

niye sıcak fırsatlara açıyorsunuz konunuzu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,624
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri