Acer marka laptop alınır mı ?

Hollanda'da mı yaşıyorsunuz hocam?

Hocam ben Türkiyedeyim ailem orada siz hollandada mısınız ? Bide laptop alınır mı ne düşünüyorsunuz
Hocam Türkiye'den cihaz almak daha mantıklı fakat olmayacaksa bana Hollanda'nın alışveriş sitelerinin linkini atın bir bakayım neler var neler yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve kaç euro bütçe olacak.

Hocam Türkiye'den cihaz almak daha mantıklı fakat olmayacaksa bana Hollanda'nın alışveriş sitelerinin linkini atın bir bakayım neler var neler yok.

https://www.coolblue.nl/ ve https://www.mediamarkt.nl/ 3060 lı iş görür bişey istiyorum o attığım acer nitro 800 euroydu o civarlarda geçmeyen yada yüksek ne tavsiye ederseniz

Türkiyeden alamam aynı cihazın Türkiyedeki benzer modelinin en düşük hali 21000 tlden başlıyor Hollanda'da o attığım acer laptop 14000 tl

Neden alınmaz sebebi nedir ?
Max-Q cihaz hocam fakat Servisini ve Ekran Panelini beğenmiyorum hem de I5 11400H biraz yetersiz kalabilir, alternatif Nitro 5 cihaz bıraktım onun alınması daha mantıklı olur fakat en iyisi olarak kesinlikle Legion 5 derim. MUX switch ve 130W 3060 + olarak I7 11800H cihaz gayet güzel.

Reis bütçeyi 1200 e kadar çıkaramam acer 800 euroluk modeli alsam kötü mü ederim

Max-Q cihaz hocam fakat Servisini ve Ekran Panelini beğenmiyorum hem de I5 11400H biraz yetersiz kalabilir, alternatif Nitro 5 cihaz bıraktım onun alınması daha mantıklı olur fakat en iyisi olarak kesinlikle Legion 5 derim. MUX switch ve 130W 3060 + olarak I7 11800H cihaz gayet güzel.
Servisi önemli değil 3 seneye değiştircem ve garantisi türkiyede geçerli değil

Kullanım amacınız ne olucak hocam?
Grafik tasarım için adobe programları okul amaçlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,408
Üyeler
189,609
Son üye