Acer Monster seçimi

AtaKtlu

80+
Reaksiyon skoru
18
Gençler laptop alacağım kasa alma gibi bir ihtimalim yok maalesef geziyorum verdigim parayı hakketsin yani uzun ömürlü kullanıcam monster tarafına bakınca i5 10. Nesil 1650 ti givi güzel bir seçenek var ama fan sesi çok kafa şişiriyor falan diyorlar oyunları kulaklık takarak oynamıyorum yani beni rahatsız edecek diger tarafta acer nitro 5 var i7 9. Nesil 1650 gibi bir seçenek var onda fan sesi bu kadar yok diyorlar bana yardım edin lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gençler laptop alacağım kasa alma gibi bir ihtimalim yok maalesef geziyorum verdigim parayı hakketsin yani uzun ömürlü kullanıcam monster tarafına bakınca i5 10. Nesil 1650 ti givi güzel bir seçenek var ama fan sesi çok kafa şişiriyor falan diyorlar oyunları kulaklık takarak oynamıyorum yani beni rahatsız edecek diger tarafta acer nitro 5 var i7 9. Nesil 1650 gibi bir seçenek var onda fan sesi bu kadar yok diyorlar bana yardım edin lütfen
Ve servisle falan uğraşmak istemem yarın bi gün tuş bozuldu soğurum yani onuda düşünürseniz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve servisle falan uğraşmak istemem yarın bi gün tuş bozuldu soğurum yani onuda düşünürseniz
Şimdi laptop fani sesi normal. Aldırmayın onları. Masaüstü performansı bekleyenler hatta size bir şey söyleyeyim mi; Monster'a sahip olmayan insanlar bunları söylüyor. Evet, Monster seçimi afallamasi için bir sebep var o da plastik kasa ama emin olun tüm bu fiyat bandindakiler plastik. Bence Monster plastik kalitesi iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,443
Üyeler
197,467
Son üye
Ceasar128
Geri