❌İndirim Bitti! Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ RTX 4060 R7 8845HS 16 GB 512 GB 48449TL

kusura bakmayın agresif yorum yapıyorsunuz sandım.

Elbette G16 kadar iyi olamaz ,G16 premium cihaz
Bu model Orta ve üst segment ortasında fiyatına göre güzel cihaz. İsterseniz Slayer 4 modelinede bakabilirsiniz
Rox strix ile tek farki ekran cerceve orani ve tasarimi. Rog strix g16 dan nitro 16 ya gectim

pahalı gibi ben 40kya acer nitro 5 aldım tek farkı benimkinde 1 tb ssd var

Açıklamalarda sRGB %100 yazıyor yani NTSC %72 olur

RTX 5060 ürünleri beklemek daha mantıklı piyasada şuan elde kalmış ürünler satılıyor
Evet model farklıymış. Arkadaşıma aldığımız 32gb 1tb idi

Laptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık

kral bilmiyorsun bari yorum yapma ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu laptop şu an piyasadaki en iyi giriş orta seviye 4060 ekran kartına sahip cihazdır. Ben kendim 2023 modelini 5 ay boyunca kullandım, r7 7840hs işlemci vardı, bundaki işlemci %2 daha iyi, kısacası fark yok denecek kadar azdı, süper cihaz. Eksi yanları da şunlardır: 1x16 ram ve 512 depolama ile gelmesi ve en büyük dezavantajı teknik servisidir, sms infocomm gibi allahın belası bir teknik servise sahiptir. Bu teknik servis beni 3 ay boyunca uğraştırdı, allah kimseyi ellerine düşürmesin. Bu laptop HB'de listelendiği ilk günlerden beridir takip ediyorum ve indirim bekliyordum, beklediğim indirim geldi fakat SMS İNFOCOMM ile olan anılarım gözümde canlanıyor ve almaktan soğuyorum.

Arkadaşlar bu laptop şu an piyasadaki en iyi giriş orta seviye 4060 ekran kartına sahip cihazdır. Ben kendim 2023 modelini 5 ay boyunca kullandım, r7 7840hs işlemci vardı, bundaki işlemci %2 daha iyi, kısacası fark yok denecek kadar azdı, süper cihaz. Eksi yanları da şunlardır: 1x16 ram ve 512 depolama ile gelmesi ve en büyük dezavantajı teknik servisidir, sms infocomm gibi allahın belası bir teknik servise sahiptir. Bu teknik servis beni 3 ay boyunca uğraştırdı, allah kimseyi ellerine düşürmesin. Bu laptop HB'de listelendiği ilk günlerden beridir takip ediyorum ve indirim bekliyordum, beklediğim indirim geldi fakat SMS İNFOCOMM ile olan anılarım gözümde canlanıyor ve almaktan soğuyorum.
Kafan mı güzel dostum yazılanları oku ilk önce farklı bir model ile karıştırdığımı yazdım zaten.

Rox strix ile tek farki ekran cerceve orani ve tasarimi. Rog strix g16 dan nitro 16 ya gectim
G16 yı test etmedim ,ama dediğiniz gibi aradaki fiyat farkını haketmiyor.
Ama elbette arıza verme oranı olsun , uzun kullanımda çıkan arızalar olsun daha iyi bir sonuç verecektir

Üstad benım pc ryzen 3600 RTX 2060 gb ekran kartı var. anlamıyorum bu ıslerden laptop un 4060 ı kasanın 2060 ından iyi midir?

imzanda monster gördüm. 12 taksit yapıyor bu cazip. emın olamadım memnun musun ondan?
Virüs zamanı ucuza denk getirdiğim için almıştım mecburiyeten. Çok tavsiye edeceğim cihazlar değil. Modele göre bakmak daha mantıklı. Hepsiburada 9 taksit yapıyor .

Virüs zamanı ucuza denk getirdiğim için almıştım mecburiyeten. Çok tavsiye edeceğim cihazlar değil. Modele göre bakmak daha mantıklı. Hepsiburada 9 taksit yapıyor .
benım maalsef 9 taksit yaptıgı bir kartım yok. iş bankası ve axess var. onada yapmıyor. o yuzden monstera yonelecek gibiyim ya. bütçem 12 taksit oldugu takdirde 60 bine kadar cıkıyor

Attığın laptop daha iyi değil. İşlemci bakımından dağlar var. Ve sıvı metal olması acer için büyük avantaj. Atacağım linkteki laptop efsane ötesi bir makine 49 50ye düşüyor arada takip ederseniz öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,134
Üyeler
173,766
Son üye
Orcunaslan036
Geri