Neler Yeni

Acer nitro 16 mi hp victus 16 mi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
bu, burada biraz dursun, sadece kağıt üstünde gördüğü tüm değerlere ve wowowo ''hp omen'' kalite diyenler gelsin yorum yapsın
Sonra şu arkadaş yorum yapacak @MattJohn
Cihazın tasarımı hoşuma gitti aslında ama kapağı plastik, malzemesinin daha kaliteli olmasını beklerdim. Ek olarak boşta bile fan çalıştırıyor, genel olarak beklentimi karşılamadı. Windows 11'i zorunlu kılması da hoşuma gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D niye ya victustan iyi mi kotu mu
Victus ile kıyaslayacaksak bence görüntüsü daha güzel, performans açısından bir şey söylemem doğru olmaz.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Cihazın tasarımı hoşuma gitti aslında ama kapağı plastik, malzemesinin daha kaliteli olmasını beklerdim. Ek olarak boşta bile fan çalıştırıyor, genel olarak beklentimi karşılamadı. Windows 11'i zorunlu kılması da hoşuma gitmedi.

Victus ile kıyaslayacaksak bence görüntüsü daha güzel, performans açısından bir şey söylemem doğru olmaz.
+ işgüzar bir servisi var üstelik iade süresindeki ürün için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin KANLI
7840hs 4060 almayi dusunuyorum
Linkler temsilidir daha uygun fiyatlisi varsa soylerseniz sevinirim
Hangi laptopu dusunmeliyim fiyat farkina deger mi
Acer
Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos 16" WUXGA 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.001
Hp victus 16
Hp Victus 16-S0050NT Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 1tb SSD RTX4060-8GB Freedos 16.1" 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar 892P8EA
Acer alma sebep istiyorsan açtığım konulara bak.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Kanka, herkes farklı bir yorum yapmış. Ben çok ikonik bir tecrübe yaşadım bu laptoplar hakkında. Şimdi şöyle:

Temsili olarak isim vereceğim. Biz üç arkadaş, Ahmet, Mehmet ve ben, Kasım ayının sonlarına doğru laptop aldık. Uzun uzun arayışlar içindeydik. Ben buraya konu açtım, ne alacağıma karar veremiyordum. Çok ikonik dememim sebebi, Ahmet HP Victus'u, Mehmet Acer Nitro'yu, ben ise Acer Predator Helios Neo'yu aldım. Ekran kartlarımız 4060, onların işlemcisi 7840HS, benimki 13700HX idi. Onlar 36 bine aldı, ben 40 bine aldım. Aradaki farka değeceğini düşündüğüm için ki öyle de oldu. Kendi aramızda ufak ufak testler yaptık, şartlar eşit olacak şekilde.

FPS değerleri ve soğutma performansına bakarsak, sıralama net olarak şu şekildeydi: Neo > Nitro > Victus.

Victus'un bizce artıları daha hafif ve daha nazik, göze hoş gelen bir tasarımı olmasıydı. Ama aradaki farkı verebilirim diyorsan, fiyatlar ne oldu, bir fikrim yok Acer Predator al veremiyorum diyorsan, Nitro'yu al. Bu arada, Victusu olan Ahmet laptopu iade etti ve o da benim gibi Neo aldı. Çok memnun. Nitrosu olan Mehmet de çok memnun zaten. Onda şey kafası var. Ben bir şeye para veriyorsam sonuna kadar zorlarım diyor hep. Şu zamana kadar laptopun üstünden girdi, altından çıktı ama cihaz ilk günkü gibi cayır cayır çalışıyor.

Şunu söylemek istiyorum dediğim gibi isimler temsili ve yaptığımız testler kendi aramızdaydı ama bence etkiliydi çünkü hepimiz aynı performans ayarlarını yaptık ve oyunlarda aynı grafik ayarlarını kullandık.

( Bu arada karma karışık yazdım bütün yazıyı attım chatgptye 10 numara düzeltmiş :D )

HMertT26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hıdır Mert Türker
paranla rezil olmak istemiyorsan bunu alıp geçmeni öneririm,
Yok ben aynı zamanda monitör vb. de alacağım daha fp bir şey lazım dersen bunu alabilirsin,
Bütçe varsa 7840hs olanı al mutlaka.

Ha bide nokta. Alınan ürünler bütçeye göre alınır,
Tofaş tofaştır,
Mercedes, mercedestir. Herhangi biri onu alınca tofaş mercedes olmaz, mercedes ise asla tofaş olmaz.
Fotoğraftaki yorum hangi laptop modeline ait?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
7840hs 4060 almayi dusunuyorum
Linkler temsilidir daha uygun fiyatlisi varsa soylerseniz sevinirim
Hangi laptopu dusunmeliyim fiyat farkina deger mi
Acer
Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos 16" WUXGA 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.001
Hp victus 16
Hp Victus 16-S0050NT Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 1tb SSD RTX4060-8GB Freedos 16.1" 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar 892P8EA
Nitro 16 kullaniyorum su anda. Ekranı vs. Mükemmel bilgisayar Youtubeden cihaz tv'ye bakın derim ayrıca nitro 16 varken loq veya victus alinmaz bence

rhymes7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Can Türten
o yüzden loq ve yine fp loq attım.
@ProfessionWolf loq almadan önce bu arkadaşımızın da çokça sorusu mevcuttu memnun mu değil mi sizinle müsaitse paylaşabilir, umarım :)
hocam loqtaki panel problemini göz önünde bulundurarak mı öneriyorsunuz o modelleri? %45sRGB 25ms monitörlerle geliyorlar da çünkü, ghostingden oyun oynanmıyor

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
hocam loqtaki panel problemini göz önünde bulundurarak mı öneriyorsunuz o modelleri? %45sRGB 25ms monitörlerle geliyorlar da çünkü, ghostingden oyun oynanmıyor
Hangi loqları kullandınız?
Sizce tüm paneller giriş seviye model ile aynı mı?
Tn panelli acer da var piyasada tüm acer modeller tn mi diyelim?
3050 loq ve i5 12450h loqların bazılarında düşük panel var, tıpkı tüm HP victuslarda olduğu gibi.

Kullandığım ürünleri öneriyorum,
Loq ekranları 3, 7 ve 25 ms ki kullanımda görüntü ve grafik gayet iyi.
Kronik sorunu yok, gsync ve adaptive aynı sorunsuz. Esport monitörde de sorunsuz ve yüksek fps oyunlarda gayet tatmin edici.

Acer kötü demiyorum, aynı fiyatsa bile loq tercih edilmeli kalite açısından, fp olsa alınır. 40/41 kya dell dururken asla alınmaz.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Hangi loqları kullandınız?
Sizce tüm paneller giriş seviye model ile aynı mı?
Tn panelli acer da var piyasada tüm acer modeller tn mi diyelim?
3050 loq ve i5 12450h loqların bazılarında düşük panel var, tıpkı tüm HP victuslarda olduğu gibi.

Kullandığım ürünleri öneriyorum,
Loq ekranları 3, 7 ve 25 ms ki kullanımda görüntü ve grafik gayet iyi.
Kronik sorunu yok, gsync ve adaptive aynı sorunsuz. Esport monitörde de sorunsuz ve yüksek fps oyunlarda gayet tatmin edici.

Acer kötü demiyorum, aynı fiyatsa bile loq tercih edilmeli kalite açısından, fp olsa alınır. 40/41 kya dell dururken asla alınmaz.
Dell linki birakir misin

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim