Enco
80+ Silver
iyi değil mi yineDdr5 ise 4800mhz dir muhtemelen
iyi değil mi yineDdr5 ise 4800mhz dir muhtemelen
Gayet iyi değeriyi değil mi yine
Bu ürünü denedim ddr5 belleklere sahip 6800h acer sitesinde kodu girip aratırsanız tam olarak model budur. AN517-42 ile arasında kalan varsa ben bu bilgisayarın panel özellikleirni bir türlü bulamadım alet edevat olmadığı için de test yapamadım ama benzer özelliklere sahip yine acer nitro 5 2022 incelemesi gördüm orada srgb değeri %66 diyordu. İlgilenen varsa bilgisine sunarım. https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5-amd/pdp/NH.QH1EY.00115.6 inç galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ddr4 mü 5 mi anlamadım bi yerde 5 yazıyor bir yerde 4
140w değil mi bu 280w yazıyorBu ürünü denedim ddr5 belleklere sahip 6800h acer sitesinde kodu girip aratırsanız tam olarak model budur. AN517-42 ile arasında kalan varsa ben bu bilgisayarın panel özellikleirni bir türlü bulamadım alet edevat olmadığı için de test yapamadım ama benzer özelliklere sahip yine acer nitro 5 2022 incelemesi gördüm orada srgb değeri %66 diyordu. İlgilenen varsa bilgisine sunarım. https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5-amd/pdp/NH.QH1EY.001
150w ekran kartı 280w olan da güç kaynağı. Predator helios 300 incelemesi gordunuz mu bilmiyorum ama onun plastik kasalı ve sıvi metalsiz versiyonu gibi dusunebilirsiniz. Bir de klavyesi heliostaki kaliteye sahip degil ama kesinlikle kalitesiz diyemem.140w değil mi bu 280w yazıyor
4 bölge rgb. Abdullah'ın incelediğinin 15 inc versiyonu olarak dusunun, ekran boyutu ve ekran kalitesi farklı.Klavye RGB değil di mi?
Ekran ips 165hz monitörler gibi iyi midir dostum? Birde 240hz monitörüm var onla kullansam mantıklı olur mu4 bölge rgb. Abdullah'ın incelediğinin 15 inc versiyonu olarak dusunun, ekran boyutu ve ekran kalitesi farklı.
Hocam maalesef ekran bilgisi yok su ana kadar helios 300 ph315-55 (165hz 3ms gsync), lenovo legion 5i 2021 (qhd 165hz 3ms gsync dolby vision) ve bunu denedim ama 144hz 1080p paneli bu iki modele gore ucuz ve renkler soluk gorunuyordu gecikmesi vs nedir techizatım olmadığı için bilemiyorum. Panel bilgisi hicbir yerde bulamadim maalesef. Avrupa ve Birlesik Devletler'de bu model qhd 165hz geliyor, bizim gibi ulkelerde ise 144hz 1080p.Ekran ips 165hz monitörler gibi iyi midir dostum? Birde 240hz monitörüm var onla kullansam mantıklı olur mu
Bende ips e alıştım. 165hz gigabyt v2 var bende ama memleketime uzaktayım tayin oldum. Kararsızlık yaşıyorum. R6,rdr2,apex,cod gibi oyunlar oynuyorumHocam maalesef ekran bilgisi yok su ana kadar helios 300 ph315-55 (165hz 3ms gsync), lenovo legion 5i 2021 (qhd 165hz 3ms gsync dolby vision) ve bunu denedim ama 144hz 1080p paneli bu iki modele gore ucuz ve renkler soluk gorunuyordu gecikmesi vs nedir techizatım olmadığı için bilemiyorum. Panel bilgisi hicbir yerde bulamadim maalesef. Avrupa ve Birlesik Devletler'de bu model qhd 165hz geliyor, bizim gibi ulkelerde ise 144hz 1080p.
Bu arada yazan gecikmelere de cok guvenmemek gerekiyor misal piyasada satilan Asus Tuf a15 var 3070modeli 3 veya 7ms idi sanirim gecikmesi ama bir inceleme kanalında ayni panelin incelemesine denk geldim ve 15ms gecikmeye sahip yani kağıt ustundekine de güvenmemek lazım. Ben An517-42 inceleme sayfasinda da belirttim Abdullah beyden detaylı bir ekran incelemesi beklerdim eger akkimdaki degerleri verse o modeli alabilirdim airf bunu da denedigim icin bu modeli de almiyorum. Acikcasi bu tarz bir kanalda o tur teknik ekipmanlarin olmasini bekliyorum.
Standart bir kullaniciyi uzmez bence bu modeller ama ben ekran takintim var isim bilgisayarda oyun is vs derken gunde 10-12 saatim ekran karsisinda geciyor. O yuzden panel onemli benim icin.