Neler Yeni

Acer Nitro 5 515-58 ek RAM ve SSD takma

megapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Merhaba, bilgisayarıma ek RAM ve SSD takmak istiyorum. Bu işlemi ilk defa yapacağım ve emin değilim. Bilgisayarcıya sordum, 1000 TL dedi; bu bana çok geldi. Bu yüzden kendim yapmayı planlıyorum, ancak açıkçası korkuyorum ve tam olarak emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

perhebell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Saraç
Aşırı zor bir şey değil ama riske girmene de değmez. İlk defa yapacaksan videolar izle. Özellikle anakarttan bataryayı çıkarttığından emin ol, güç tuşuna 30 saniye falan basılı tut. gücünü al cihazın. ssd neyse de ram konusu biraz riskli.

megapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı zor bir şey değil ama riske girmene de değmez. İlk defa yapacaksan videolar izle. Özellikle anakarttan bataryayı çıkarttığından emin ol, güç tuşuna 30 saniye falan basılı tut. gücünü al cihazın. ssd neyse de ram konusu biraz riskli.
Hocam yani o bin tl vereceğim gibi öyle bir cevap yazmışsınız

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf
Hocam yani o bin tl vereceğim gibi öyle bir cevap yazmışsınız
Yok be iki tane video izle özgüven gelir. Ben kendim takmıştım çok zor bi işlem değil. Ama yine de dobra davranma. Batarya meselesi de küçük bi kablo var onu çekiyorsun (ben çekmemiştim) çok zor bi işlem değil

perhebell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Saraç
Ya bence 1000₺ ver, çünkü yanlış bi işlemde anakartın çöp olur gider. Kendin değiştirdiğin ve hatalı işlem yaptığın için garantiden de yararlanamazsın. Eğer monster'sa cihazın direk götür onlar taksın. 100 kişi yapar 99unda sorun çıkmaz, sen yaparsın bişe olur canın sıkılır. bak daha yeni başıma geldi; ram'in chip'inde arıza varmış o da anakartı yakmış (iki ürün de 2 ay önce sıfır faturalı alındı). garantiye de dahil değil diyorlar (not: ben o durumu bir şekilde çözerim tüketici hakem heyetiyle, konu bu değil şuanda) anlatmak istediğim şey ; laptoplar narin ürünler, masaüstüne benzemiyorlar, hemen bi bozulma eğilimleri var ve cidden can sıkıcı oluyor.

(edit:imla)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom