Neler Yeni

Acer Nitro 5 "Alınır mı?" sorusu için cevaplar.

bilgisayarı yeniden başlatmayı denermisniz yada ilk önce o thorttle ekranını temizleyin olmaz ise yeniden başlatın mavi ekranın sebebinide öğrenmiş olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapatalım ki oyunlardada başınızı yakmasın felç bırakır bu sistemi
hocam temizledim, yeniden başlattım ancak hala tik o şekilde

1708714902508.png

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
umarım korktuğum değildir hocam peki FIVR diye bir şey var ona tıklayın FİVR CONTROL devre dışı yada locked yazıyorsa yüksek ihtimal kısıtlanmış bir işlemci H larda görebiliriz daha demin bir arkadaşda aynısını yaşadı

nefret ediyorum şurayı kısıtlayan modellerden

1708715020298.png

Siz bana Türkçesini söyleyin hocam :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
offf hocam onu kapatamayız o Not Avabile yazan yer varya orası kısıtlanmış malesef onu kapatamayız işlemciyi çok çok fazla zorlarsanız BD Prochot yiyip gene mavi ekran verebilir yani oyun oynarken başka şeylerle de uğraşmayın aslında her zaman olan bir şey değil çokda korkmanıza gerek yok

offf hocam onu kapatamayız o Not Avabile yazan yer varya orası kısıtlanmış malesef onu kapatamayız işlemciyi çok çok fazla zorlarsanız BD Prochot yiyip gene mavi ekran verebilir yani oyun oynarken başka şeylerle de uğraşmayın aslında her zaman olan bir şey değil çokda korkmanıza gerek yok
Hocam bunu çözmemizin bir yolu yok mu?
Edit: Durum şuan için kendiliğinden düzeldi dostlar.

Son düzenleme:

Senerr

80+ Bronze
Çok detaylı bir inceleme yazamayacağım ancak evet alınır. Çok değil ancak yaklaşık bir haftadır bu cihazı kullanıyorum. Linkle uğraşmak istemeyenlere genel olarak özellikleri:
i5 12450H - RTX 4050 140w - 1TB M.2 NVMe SSD - 8 GB DDR5 4800 Mhz Ram
Her laptop ısınır elbet. Ancak ben bu üründe çok fazla ısınmanın yaşanmadığını söyleyebilirim. Genel olarak R6, DCS gibi oyunlar oynuyorum ve sıcaklık değerleri işlemci performans arttırma modu açıksa en fazla 90 derece görüyor eğer kapalıysa en fazla 70 derece diyebilirim. Ürün soğutma açısından oldukça başarılı bir performansa sahip bence. Cihaz 90 dereceyi gördüğünde dahi klavyede bir ısı hissetmiyorsunuz ancak elbette ısıyı daha net bir şekilde hissedeceğiniz belirli bölgeler var. Ürünün kasası da bence oldukça şık ve kaliteli fiyatına göre. Pek çok kişininde aklına takılan bir sorudur kasada parmak izi kalıyor mu? Sorusu. Hayır kalmıyor. Ancak hiç temizlemezseniz elbette kalacaktır bir süre sonra :). Ürün genel olarak bu şekilde. Eğer almayı düşünen, aklına soru takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Yeterli bir cevap olamamış, okurken kafamda daha çok soru işareti bırakan bir konu gibi. R23 testi yok, TS bench testi 960M ile mi oldu süresi onu göremiyoruz. Daha doğrusu TS bench yapılmış ama ne kadar w çekmiş belli değil bunlar hep önemli şeyler ve eksik kalmış. Görsellerde 70W görememiş bile mesela. Bunlar hep kafamda deli sorulara neden oluyor.

Son düzenleme:
Yeterli bir cevap olamamış, okurken kafamda daha çok soru işareti bırakan bir konu gibi. R23 testi yok, TS bench testi 960M ile mi oldu süresi onu göremiyoruz. Daha doğrusu TS bench yapılmış ama ne kadar w çekmiş belli değil bunlar hep önemli şeyler ve eksik kalmış. Görsellerde 70W görememiş bile mesela. Bunlar hep kafamda deli sorulara neden oluyor.
Bu konulara çok hakim olmadığım için paragrafın ilk cümlesinde de söylediğim gibi: "Çok detaylı bir inceleme yazamayacağım..."

Senerr

80+ Bronze
Bu konulara çok hakim olmadığım için paragrafın ilk cümlesinde de söylediğim gibi: "Çok detaylı bir inceleme yazamayacağım..."
Detay değil bunlar aslında. Her laptop konusunda olmalı ancak Nitro 5 sevdiğim için pekte merak etmedim test değerlerini şu an.😀

Detay değil bunlar aslında. Her laptop konusunda olmalı ancak Nitro 5 sevdiğim için pekte merak etmedim test değerlerini şu an.😀
Müsait olsam, vaktim olsa mutlaka eklerdim zaten. @Isofyan 'da da aynı cihaz var. Belki yardımcı olabilir.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba
Acer nitro V 8 GB 1 TB ssd rtx 4050(60+25 watt) + 16 GB ddr5 ram de aldım . İndirimle hepsi 25k ya mal oldu.
Bu laptop için iyi kötü yorumlar var.
Kullanayım mı iade mi edeyim?
Ekranı diğer oyuncu laptopu gibi değil. Arka fan sağ ekrana hafif üflüyormuş . Daha kutusunu açmadım. Bana akıl verir misiniz?
Bu laptopu yazın da alabilirim ? 6 taksitle aldım. Satabilirim de aldığım fiyatın az üstüne . Ne dersiniz ?

Arkadaşlar merhaba
Acer nitro V 8 GB 1 TB ssd rtx 4050(60+25 watt) + 16 GB ddr5 ram de aldım . İndirimle hepsi 25k ya mal oldu.
Bu laptop için iyi kötü yorumlar var.
Kullanayım mı iade mi edeyim?
Ekranı diğer oyuncu laptopu gibi değil. Arka fan sağ ekrana hafif üflüyormuş . Daha kutusunu açmadım. Bana akıl verir misiniz?
Bu laptopu yazın da alabilirim ? 6 taksitle aldım. Satabilirim de aldığım fiyatın az üstüne . Ne dersiniz ?
Arka fanın ben ekrana üflediğini sanmıyorum çünkü o kısımda benim cihazım ısınmıyor. Arka hava çıkışı elbette sıcak olacaktır. Ancak cihaz hangi cihaz tam olarak model adı? Şuan güncel olan nitro 5 lerin çoğu 140w ekran kartına sahip.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Arka fanın ben ekrana üflediğini sanmıyorum çünkü o kısımda benim cihazım ısınmıyor. Arka hava çıkışı elbette sıcak olacaktır. Ancak cihaz hangi cihaz tam olarak model adı? Şuan güncel olan nitro 5 lerin çoğu 140w ekran kartına sahip.
Bu model hocam . Bir hafta daha tutacağım elimde .
Hatta bir hafta içinde hb indirim yaparsa 3 ay sonra öde 6 taksitle almak daha mantıklı .
Radarımda Lenovo loq i5 12450h rtx 4060 modeli var . O 31500e düşerse alırım . Bunu iade ederim.

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu model hocam . Bir hafta daha tutacağım elimde .
hocam yapmayın size RTX 4050 li nitro 5 linki atayim 27 bin lira https://www.trendyol.com/acer/nitro...lMeKzzJhgfcWnsxfs8WsmyUbATeV2Bz4aAu4AEALw_wcB buyrun alın bunu önerimdir

hocam 2 side aynı ama birisi gaming pc diye satılıyo birisi aspire

Ekler

• 1708109588249.png
    1708109588249.png
    3.1 MB · Hit: 35
  • 1708109459090.png
    1708109459090.png
    3.8 MB · Hit: 30
Top Bottom