Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,362
windows kaç kullanıyorsunuz ?Arkada bir şey çalışmıyor şuan discord ve chrome dışında. Passmark kullanırken pc mavi ekran vermişti.
windows kaç kullanıyorsunuz ?Arkada bir şey çalışmıyor şuan discord ve chrome dışında. Passmark kullanırken pc mavi ekran vermişti.
11 hocamwindows kaç kullanıyorsunuz ?
Otomatik kuruldu ben sonrasında da kontrol ettim ancak bu stres testine soktuktan sonra yaşanmaya başladı.sürücüleri kim kurdu maunel mi automatic mi ?
5 kere sters testine soktum böyle bişey olmadı ilginç peki voltaj değerlerine ellediniz mi hiç bir ayarı aç kapa vs.Otomatik kuruldu ben sonrasında da kontrol ettim ancak bu stres testine soktuktan sonra yaşanmaya başladı.
Yok hocam. Hiç hakim olmadığım için böyle şeylere ellemedim.5 kere sters testine soktum böyle bişey olmadı ilginç peki voltaj değerlerine ellediniz mi hiç bir ayarı aç kapa vs.
YA HAYIRRR BU NASIL OLUYOR BD PROCHOT YEMİŞYok hocam. Hiç hakim olmadığım için böyle şeylere ellemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca eskide olmayan şuan yeni eklenen bunlar var.
Siz öyle bağırınca bi yerimden zıplamadım değilYA HAYIRRR BU NASIL OLUYOR BD PROCHOT YEMİŞ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama korkmayın çözümü kolay
Nasıl çözebilirim?BD PROCOHT dediğimiz şey throttle türü gerektiğinin üstüne çıkarsa sistem kendini kilitler felç kalır anlayacağınız neden yemiş yemiş bilmiyorum sanırsam stres testi esnasında birşeyler olmuş
kendini tekrarlayan bir şey değildir aslında ama kapatmakda fayda var sorun yaratan bişeyNasıl çözebilirim?
bilgisayarı yeniden başlatmayı denermisniz yada ilk önce o thorttle ekranını temizleyin olmaz ise yeniden başlatın mavi ekranın sebebinide öğrenmiş oldukAlıntıyı görüntüle
Gördüğünüz gibi bende bu tik erişime kapalı gözüküyor. Nasıl kapatabilirim?