Acer nitro 5 an515-58

CihanK23

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
25000
Mamül bu. Acer in 2022 modellerini kullanan arkadaşlar varsa yorumlarda çıkardığı sorunlari yazarsa sevinirim.
1-Fan sesi gercekten çok rahatsız edici mi?
2-Ekran kalitesi cidden çok gözü yoruyor mu yada rahatsiz ediyor mu?
3-Isınma durumu nasıl kaç dereceleri görüyor oyundayken ve boştayken.
Bu laptop u tavsiye eder misiniz?
Asus la bu model arasında kaldım

Son düzenleme:
Daha önce Nitro 5 serisini kullandım 2021 model kasa olarak güzel ancak garanti süreçlerinde teknik servisinde çok sıkıntı yaşadım.
Laptop olarak bana göre HP omen serileri daha güzel.

Daha önce Nitro 5 serisini kullandım 2021 model kasa olarak güzel ancak garanti süreçlerinde teknik servisinde çok sıkıntı yaşadım.
Laptop olarak bana göre HP omen serileri daha güzel.
hocam garanti de ne yaşadınız anlatır mısınız yakında göndermeyi düşünüyordum da. laptop kargosu ne kadar tuttu mesela.

hocam garanti de ne yaşadınız anlatır mısınız yakında göndermeyi düşünüyordum da. laptop kargosu ne kadar tuttu mesela.
Laptop kargosu kargo firmasına göre değişiklik gösterebiliyor benim gönderdiğimde 45TL idi Üründe kendi arızası olmasına rağmen kullanıcı hatası dediler ve uğraştırdılar çok önemseyerek bakılmıyor.

Laptop kargosu kargo firmasına göre değişiklik gösterebiliyor benim gönderdiğimde 45TL idi Üründe kendi arızası olmasına rağmen kullanıcı hatası dediler ve uğraştırdılar çok önemseyerek bakılmıyor.
nasıl bir arızaydı detay verir misiniz? onlar geri gönderirken kargo ücreti ödemediniz değil mi?

Batarya ve ekran kayma hatası ben kendim ödedim kargo ücretini
hocam yani hem giderken hem gelirken kargoyu biz mi ödüyoruz? gerçekten bu acer servisi internetteki yazdıkları kadar kötü galiba. peki ürün geldiğinde ekstra bir sıkıntısı var mı? diğer parçalarında bir bozukluk vs.

Geri