Selam hocam bilgisayar ryzen 7 6800h 3070ti olan model miAcer nitro 5 an517-42 sahibiyim 32gb ram yapmak istiyorum bu bilgisayardan ram çıkarıp satmak isteyen varsa alabilirim
iki ram slotumu varAcer nitro 5 an517-42 sahibiyim 32gb ram yapmak istiyorum bu bilgisayardan ram çıkarıp satmak isteyen varsa alabilirim
Evetiki ram slotumu var
Knk arastirdim ayni ramdan turkiyede yok aliexpreste 3000-4000 tl geliyo crucial al, birde sıcaklik degerlerin nasıl işlemci özellikleAcer nitro 5 an517-42 sahibiyim 32gb ram yapmak istiyorum bu bilgisayardan ram çıkarıp satmak isteyen varsa alabilirim
bro ben bios güncellemesi yapamadım windows hata veriyor. V1.09 bios var apexte 94 derecelere kadar çıkıyorKnk arastirdim ayni ramdan turkiyede yok aliexpreste 3000-4000 TL geliyo crucial al, birde sıcaklik degerlerin nasıl işlemci özellikle
Öyle yapma 16gb daha al kafan rahat olsunAcer aynı modelim var bende dual channel kullanmak için ya 8+8'e dödüreceğim ya da bir 16 daha alacağım fakat bütçem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram için aklındaki fiyat nedir acaba? Bende 8+8 alabileceğim bir miktar olabilirse PC'deki Ram'i satabilirim.
Bütçem yok dostum o yüzden 16+16 yerine elimdeki 16 yı satıp 8+8 e dönmek daha iyi olacak benim içinÖyle yapma 16gb daha al kafan rahat olsun
1400 bulursun Rami en azından öyle düşünüyorum
Biraz bütçe çıkmasını bekleBütçem yok dostum o yüzden 16+16 yerine elimdeki 16 yı satıp 8+8 e dönmek daha iyi olacak benim için
Bios 1.12 var onu guncelle ama sicakliga etki eder mi bilmiyorum benim actigim konu da bi video var eve gecince o videodaki ayarlari yapcam 20 derece dusuruyomus 70 fln oluyomus sende bak istersenbro ben bios güncellemesi yapamadım windows hata veriyor. V1.09 bios var apexte 94 derecelere kadar çıkıyor