Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN517-42 Alınır Mı?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Benim aldığım bu, model numarasıyla aradım, en iyi fiyata da burada buldum. Crucial DDR5 16 GB 4800 MHz
Ben geçmişte çok alışveriş yaptım bu siteden, memnunum haliyle de. Yanlış hatırlamıyorsam Çarşamba gece sipariş ettim Cuma elime ulaştı.

Linkleri atar mısınız hocam. Bende almayı düşünüyorum. Siz mi taktınız yoksa yetkili servise mi taktırdınız.
10 yıldır kendim monte ediyorum. Kendim açıp taktım.
Ama şöyle bir durum var, kasa biraz zor açılıyor. Vidaları sökseniz bile iyi sabitlenmiş. Ben kasayı gitar penası ile kenarlardan kaldırıp çıkardım.

Tecrübeniz ve aciliyetiniz yoksa servise yollayın halletsinler.

cornerick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Zortaş
Benim aldığım bu, model numarasıyla aradım, en iyi fiyata da burada buldum. Crucial DDR5 16 GB 4800 MHz
Ben geçmişte çok alışveriş yaptım bu siteden, memnunum haliyle de. Yanlış hatırlamıyorsam Çarşamba gece sipariş ettim Cuma elime ulaştı.

10 yıldır kendim monte ediyorum. Kendim açıp taktım.
Ama şöyle bir durum var, kasa biraz zor açılıyor. Vidaları sökseniz bile iyi sabitlenmiş. Ben kasayı gitar penası ile kenarlardan kaldırıp çıkardım.

Tecrübeniz ve aciliyetiniz yoksa servise yollayın halletsinler.
Pek tecrübem yok servise yollarım büyük ihtimalle. Sağolun teşekkür ederim.

PNSHER

80+ Bronze
Yalana gerek yok bu işlemci ile gördüğüm en yüksek ısılar 85-90 arası o da nadir. Aslında Nitro Sense uygulamasına aldanmamak lazım çünkü o uygulamaya baktığınızda CPU %8 civarında kullanıldığı için hemen yukarı fırlıyor ısılar. Cihazdan memnunum genel olarak sadece ram takviyesi yapmam lazım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama alttayken ısı değerleri

Alıntıyı görüntüle
Uygulama açıkken ısı değerleri

Alıntıyı görüntüle

Buda uygulamanın görev yöneticisindeki CPU kullanım değerleri

Alıntıyı görüntüle
Enesakr01 100 dereceyi gördüğünü söylemiş. Yalan söyleyeceğini sanmıyorum ben de aynı modelin 3060lısını bu sebeple iade etmiştim zaten.

cornerick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Zortaş
Enesakr01 100 dereceyi gördüğünü söylemiş. Yalan söyleyeceğini sanmıyorum ben de aynı modelin 3060lısını bu sebeple iade etmiştim zaten.
Ben kendimden dolayı yalana gerek yok dedim. Şuana kadar CPU gerektiren oyunda olsa 100 dereceyi görmedim. Tamam 90 ları gördüm ama bu durumu artık normal görüyorum.

SabroNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin Demir
Bende çok kararsız kalıp geçen hafta 33.000₺'ye almıştım.
Nasıl aldım derseniz hepsiburada %5 indirim daha koydu normal fiyatının üstüne.

Daha bilgisayarı kurmadım fakat Ram ve SSD yükseltmesi yaptım aldığım gibi.
Abdullah'ın videoda gösterdiği Ram'in aynısını alıp 32'ye yükselttim, üzerine 1 TB Samsung 980 SSD alıp 2. slota yerleştirdim.

Laptopların hepsi ısınıyor. Güncel teknoloji ile kaçınılamaz bir durum. Geçmişte MSI laptop da kullandım ısınıyordu.
Evde düzgün temizliğini yapın veya 6 ayda bir servise götürüp temizlettirin.

Onun dışında gerçekten F/P bir ürün bence. Alanlara hayırlı olsun.
kanka ssd nin tam modelini yazabilir misin nvme m2 ssd değil mi girişi sata ssd değil? çünkü ssd alınca açarsak iade edilemez oluyor bende 1tb almayı dusunuyorum seninki olduysa seninkinden alayım teşekkurler.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Samsung 980 1 TB

Samsung 970 Evo Plus 1 TB

Geçen hafta bu ikisinin fiyatı aynıydı, kardeşime 970 Evo Plus olanı kendime 980 olanı aldım.

kanka ssd nin tam modelini yazabilir misin nvme m2 ssd değil mi girişi sata ssd değil? çünkü ssd alınca açarsak iade edilemez oluyor bende 1tb almayı dusunuyorum seninki olduysa seninkinden alayım teşekkurler.

Valla ben açıp SSD'di yi de 2. slot girişine koydum. Kendi 512 GB'ın yanına 1 TB daha eklemiş oldum.
Şuanki fiyatlara bakarsak 980 alman daha mantıklı olur gibi.

SabroNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin Demir
Samsung 980 1 TB

Samsung 970 Evo Plus 1 TB

Geçen hafta bu ikisinin fiyatı aynıydı, kardeşime 970 Evo Plus olanı kendime 980 olanı aldım.

Valla ben açıp SSD'di yi de 2. slot girişine koydum. Kendi 512 GB'ın yanına 1 TB daha eklemiş oldum.
Şuanki fiyatlara bakarsak 980 alman daha mantıklı olur gibi.
Benimde aklımda kingston KC3000 var ama acaba uyumlu mu değil mi kafamda soru var

Top Bottom